Τελευταίες Ειδήσεις

Με επιτυχία η ποδηλατοδρομία της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά





Με σύνθημα “Δεν θα μας αρπάξουν την ζωή και το μέλλον μας – ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις” διεξήχθη η ποδηλατοδρομία που οργάνωσε η ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου αργά το απόγευμα. Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον Αχιλλέα Σίμο εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, καθώς επίσης και από εκπρόσωπο του ΚΕΘΕΑ. Το τελευταίο, πήρε μέρος στην δράση αυτή με διακριτή παρουσία, και από κοινού με τα μέλη της ΚΝΕ άνοιξαν την συζήτηση με τον παρευρισκόμενο κόσμο, γύρω από το θέμα της εξάρτησης, με αφορμή την 26η του Ιούνη, παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Στην ποδηλατοδρομία συμμετείχαν με τα ποδήλατά τους ποδηλάτες κάθε ηλικίας, ενώ η πορεία που ακολουθήθηκε διήλθε από κεντρικά σημεία της πόλης, όπως η κεντρική πλατεία, η Ασκληπιού και η πλατεία Παλαιού Δεσποτικού, ενώ κατέληξε στο σημείο εκκίνησης. Στον χώρο λειτούργησε περίπτερο όπου διαθέτονταν καλαίσθητα αναμνηστικά μπλουζάκια με σύνθημα ενάντια στα ναρκωτικά για την οικονομική ενίσχυση της ΚΝΕ.


Η εκδήλωση έκλεισε με κάλεσμα της οργάνωσης προς τους συμμετέχοντες αλλά και γενικότερα στους παρευρισκόμενους σε συμμετοχή στο 27ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ που θα διεξαχθεί φέτος στην Πάτρα, και η αναχώρηση θα γίνει με λεωφορεία αυτήν την Παρασκευή στις 9.00 το πρωί από τα γραφεία του ΚΚΕ. Τέλος η οργάνωση υπενθύμισε ότι η δράση αυτή ήταν ενταγμένη στο γενικότερο σύνολο της προφεστιβαλικής δραστηριότητας της οργάνωσης  που θα κορυφωθεί φυσικά με το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στις 7 Σεπτέμβρη στον γνώριμο χώρο του Μύλου του Ματσόπουλου, με τον Μίλτο Πασχαλίδη.


T.Σ Τρικάλων της ΚΝΕ
04/07/2018

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.