Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση για το Κέντρο Αναρρίχησης και Αξιοποίησης Βράχων του Αγ. Δημητρίου και Γάβρου



Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ Δήμου Καλαμπάκας και της εταιρείας «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.» σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, ημέρα Τρίτη 11 Ιουλίου 2018, στο Δημαρχείο Καλαμπάκας, στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Δημοσίων Έργων του Υπομέτρου 19.2 Προγράμματος CLLD/LEADER που υλοποιείται από την ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε..
Η συνάντηση εργασίας αφορούσε το έργο που πρόκειται να υποβάλλει προς χρηματοδότηση ο Δήμος Καλαμπάκας, και συγκεκριμένα για το Κέντρο Αναρρίχησης και Αξιοποίησης Βράχων του Αγ. Δημητρίου και Γάβρου στο ΔΔ Χασίων.Το έργο περιλαμβάνει την διάνοιξη /επαναδιαμόρφωση και οργάνωση του μονοπατιού Γάβρου – Αγ. Δημητρίου καθώς και εργασίες δημιουργίας αναρριχητικών / πεζοπορικών / ορειβατικών μονοπατιών στην περιοχή των βράχων Γάβρου και Αγ. Δημητρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, υπάλληλοι και ειδικοί συνεργάτες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. κ. Βάιος Κουτής και στελέχη της εταιρείας.
Για την «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.»
Ο Πρόεδρος της ΕΔΠ CLLD/LEADER


Χρήστος Σινάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.