Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Καλαμπάκα ο π. υπουργός Δημ. Μελάς φιλοξενούμενος του επιχειρηματία Σπ. Καϊκη




Ο αγροτικός τομέας έχει μέλλον αρκεί να υπάρξουν συντονισμένες προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να δοθεί η ώθηση που του χρειάζεται αλλά και τα κίνητρα.
Προς αυτή την κατεύθυνση απαιτείται η πολιτεία να στρέψει το ενδιαφέρον της και να αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες που υπάρχουν μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και να στηρίξει έμπρακτα και αποτελεσματικά τους ανθρώπους που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή.
Τα παραπάνω τόνισε  μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός και Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από την Καλαμπάκα όπου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο για ιδιωτική επίσκεψη με την σύζυγο και την κόρη του, φιλοξενούμενος του στενού του φίλου και γνωστού Καλαμπακιώτη επιχειρηματία  κ. Σπύρου Καϊκη.
Ο πρώην υπουργός στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καλαμπάκα επισκέφτηκε και τις Ιερές Μονές των Μετεώρων όπου ξεναγήθηκε δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την μοναδικότητα του σημαντικότατου αυτού μνημείου παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και διαβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει ξανά όταν του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του.

Το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο του κ. Καϊκη συναντήθηκε με αρκετούς τοπικούς παράγοντες  που πληροφορήθηκαν την παρουσία του στην περιοχή και το μεσημέρι παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο Καλαμπακιώτης επιχειρηματίας όπου έγιναν αρκετές συζητήσεις για τις προοπτικές του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα αλλά και την νέα ΚΑΠ.

Βέβαια ο ίδιος-ειδικός των επιδοτήσεων όπως τον αποκαλούν-υπογράμμισε την ανάγκη  η πολιτεία να αξιοποιήσει  κάθε ευρωπαϊκό πρόγραμμα και να στηρίξει έμπρακτα τους ανθρώπους που ασχολούνται ώστε να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν προς όφελος των ιδίων αλλά και της εθνικής οικονομίας.
Ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις χαρακτήρισε αναξιόπιστη και ζημιογόνα την σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τον τόπο επισημαίνοντας ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση και θα είναι εκείνη που θα κερδίσει τις εκλογές όποτε κι αν  αυτές γίνουν προσθέτοντας ότι έχει πρόγραμμα εξόδου από την κρίση και σημείωσε ότι ανανεώνεται συνεχώς και έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.
Όσο για την Καλαμπάκα είπε ότι έχουν αλλάξει φορά από την προηγούμενη επίσκεψή του και τόνισε την ανάγκη να κάνουν κάτι οι τοπικοί άρχοντες και οι τοπικές αρχές καθώς το πρόβλημα τη ς  ηχορύπανσης είναι τεράστιο και εφιαλτικό για τους επισκέπτες αλλά και τους ντόπιους χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την συμπεριφορά ορισμένων ανεγκέφαλων οδηγών τροχοφόρων που μαρσάρουν κάθε ώρα του 24ωρου μη σεβόμενοι το δικαίωμα στην ηρεμία και ησυχία των άλλων.
Οι αδελφοί Σπύρος και Νίκος Καικης με τον κ. Κακούσιο




















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.