Τελευταίες Ειδήσεις

Καναδάς: Ένοπλη επίθεση στην ελληνική συνοικία του Τορόντο


Καναδάς: Ένοπλη επίθεση στην ελληνική συνοικία του ΤορόντοΗ επίθεση σημειώθηκε έξω από εστιατόριο στην ελληνική συνοικία του Τορόντο, όταν άγνωστος για αδιευκρίνιστο λόγο άνοιξε πυρ κατά του πλήθους.
Τουλάχιστον 10 άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, τραυματίστηκαν στο Τορόντο το βράδυ της Κυριακής· ο δράστης της επίθεσης αυτής είναι νεκρός, μεταδίδουν καναδικά πρακτορεία ειδήσεων και άλλα μέσα ενημέρωσης.
Υπήρξαν αναφορές για πυρά στην ελληνική συνοικία Γκρίκταουν, περί τις 22:00 τοπική ώρα (05:00 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο CityNews.com.

Αυτόπτες μάρτυρες αφηγήθηκαν πως άκουσαν ως και 25 πυροβολισμούς, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο δράστης της επίθεσης, ένας άνδρας περίπου τριάντα ετών, είναι νεκρός, σύμφωνα με τον ιστότοπο του καναδικού τηλεοπτικού δικτύου CTV αλλά και σύμφωνα με το καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC, που επικαλέστηκαν την αστυνομία.
Δεν έχει γίνει σαφές μέχρι τώρα σε πόσο σοβαρή κατάσταση είναι οι τραυματίες, που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της καναδικής μητρόπολης. Τραυματιοφορείς είχαν εκφράσει νωρίτερα φόβους πως ενδέχεται να υπάρχουν νεκροί.
Συγκολονιστικά είναι τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media με τον ένοπλο 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.