Τελευταίες Ειδήσεις

Με Καραγκιόζη διασκέδασαν τα παιδιά της Βασιλικής




Πλημμύρισε από παιδικά γέλια και χαρούμενες φωνές η πλατεία της Βασιλικής το βράδυ της περασμένης Τρίτης καθώς δόθηκε μια όμορφη και επιτυχημένη παράσταση Καραγκιόζη.
Τα παιδιά του δημοτικού διαμερίσματος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής για να παρακολουθήσουν την παράσταση από το Θέατρο Σκιών του Κοσμά Παναγιώκα και κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία του χωριού μαζί με τους γονείς τους.

Την παράσταση που εντάσσονταν στο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του «Μετέωρα Τέχνης» χαιρέτησε και παρακολούθησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μπαντέκα-Νάνη καλωσορίζοντας μικρούς και μεγάλους ευχόμενη καλή διασκέδαση και καλό καλοκαίρι τονίζοντας ότι από πλευράς Δήμου Καλαμπάκας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι δημότες να απολαύσουν ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων και να διασκεδάσουν πέρα από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Στη συνέχεια το Θέατρο Σκιών του Κοσμά Παναγιώκα πρόσφερε άφθονο γέλιο με τα καμώματα του Καραγκιόζη και των συμπρωταγωνιστών του κρατώντας μια όμορφη συντροφιά στους μικρούς φίλους της Βασιλικής αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά που έδειξαν να το απολαμβάνουν με την ψυχή τους.
Σημειώνεται ότι την παράσταση παρακολούθησαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος κ. Βουρλίτσης, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Κολώνα και μέλη του τοπικού συλλόγου.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.