Τελευταίες Ειδήσεις

Κώστας Πατέρας-Καταρρέουν οι ψεύτες...!




           
Οι Ρωμαίοι, την εποχή της παντοδυναμίας τους, έλεγαν πως «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη» για να δείξουν την μεγάλη δύναμη της Πρωτεύουσας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ήταν πράγματι το μοναδικό σημείο αναφοράς από κάθε άποψη.
            Έτσι σήμερα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως στην πατρίδα μας, όλοι οι πολιτικοί δρόμοι οδηγούν σε Πρόωρες Εκλογές. Η όλη κατάσταση θυμίζει λίγο – πολύ την θολή εικόνα της δεκαετίας του 1960. Τι γινόταν τότε; Βουλευτές έφευγαν από τα κόμματα με τα οποία εκλέχθηκαν. Παζάρια οικονομικά και πολιτικά ήταν στην πρώτη γραμμή. Όλοι τους ενδιαφέρονταν για το προσωπικό τους συμφέρον και για το πώς θα έσωζαν το πολιτικό τους σαρκίο.
            Κάτι ανάλογο έχουμε και σήμερα. Υπάρχει μια κυβέρνηση, που δεν έχει πλέον τον Λαό μαζί της. Η δυσαρμονία αυτή έπρεπε να προβληματίσει τόσο τον Τσίπρα όσο και τον Καμμένο και φυσικά έπρεπε να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές. Αντι να πράξουν το αυτονόητο, αυτοί δημαγωγούν, προσπαθούν να … λύσουν σοβαρά εθνικά θέματα και παίζουν διάφορα επικοινωνιακά και πολιτικά παιχνίδια. Αθόρυβα, όμως, και συστηματικά χτίζουν ταυτόχρονα το δικό τους Πελατειακό κράτος, για να πάρουν ψήφους.

            Δυστυχώς, για τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας αλλάζει ΣΕΛΙΔΑ. Καμία Δημοσκόπηση, εδώ και δύο χρόνια, δεν δίνει ποσοστά νίκης στην Συγκυβέρνηση. Η γλώσσα των αριθμών, που παρουσιάζουν οι κοινωνικές μετρήσεις, δείχνει καθαρά, πως ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ οι ΨΕΥΤΕΣ…! Η METRON ANALYSIS φανερώνει πως η ψαλίδα όσο πάει και ανοίγει περισσότερο. Η Ν.Δ. προηγείται με 14.1% και παίρνει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ στην Βουλή, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει το 22.6%. Όσο για τους ΑΝ.ΕΛ. δε συζητάει πλέον κανένας. Είναι εντός Βουλής… πανηγυρικά…!
            Η Μακεδονία τελειώνει τους Τσίπρα – Καμμένο, οι οποίοι σκηνοθετούν Ιουλιανά για να διασωθούν. Καλλιεργούν σενάρια συνομωσίας μήπως και γλιτώσουν την καταστροφή. Το ξέσπασμα της κοινωνίας, αφού αποδοκιμάζονται παντού οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο κολαστήριο της ΚΑΛΠΗΣ. Οι απώλειες της Συγκυβέρνησης παίρνουν χαρακτηριστικά συντριβής, μετά και το 4ο Μνημόνιο.
            Η τραγική Οικονομική κατάσταση, τα συνεχή ψεύδη, τα εργασιακά, το κόψιμο μισθών και συντάξεων η εγκληματικότητα, τα Λουκέτα στις επιχειρήσεις «Η ανευ όρων» παράδοση στους Γερμανούς είναι αρνητικά στοιχεία. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και η ανάπτυξη δεν εμφανίζεται. Ο Λαϊκισμός κάνει κακό και η τακτική των … προθύμων βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της χώρας. Όσο κάθονται στην καρέκλα της ΕΞΟΥΣΙΑς με τόσα προβλήματα, που υπάρχουν, τόσο θα πέφτουν Δημοσκοπικά. Η αστάθεια θα συνεχίζεται και τα πολιτικά… παζάρια θα δίνουν την εικόνα της Δημοκρατίας της Μπανανίας. Πάντως και το… βελούδινο διαζύγιο του ποταμιού με το ΚΙ.Ν.ΑΛ. φανερώνει πως η πολιτική στην Ελλάδα μοιάζει με την «κινούμενη άμμο» και αυτό είναι πολύ κακό πράγμα , για την πραγματική Οικονομία και για την Έξοδο στις Αγορές.
            Τα Δημοσκοπικά συμπεράσματα δείχνουν πως όσο πιο γρήγορα πάμε σε εκλογές τόσο το καλύτερο για την πατρίδα μας. Αυτό είναι και το μήνυμα απ’ όλα τα Γκάλοπ. Παλαιά και Νέα.
            Θα Τολμήσουν….!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.