Τελευταίες Ειδήσεις

Στο Παναργιθεάτικο Αντάμωμα ο κ. Κωτσός




Αναφορά σε δύο εμβληματικά έργα για την Αργιθέα έκανε στο Παναργιθεάτικο Αντάμωμα ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός.
Ο κ. Κωτσός που χρημάτισε Δήμαρχος Αργιθέας την περίοδο 1999-2002 και είναι άριστος γνώστης των ζητημάτων της Αργιθέας, στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις σήραγγες Τυμπάνου και Φυλακτής – Πετρίλου ως μεγάλες προτεραιότητες για την περιοχή.
«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Αργιθέας κ. Τσιβόλα, το Δήμαρχο Πλαστήρα κ Τσιαντή, το Δήμαρχο Πύλης κ. Μαράβα, το Δήμαρχο Φαρκαδώνας κ. Μεριβάκη και το Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη ετοιμάσαμε μελέτη ΟΧΕ (Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων)  όπου περιλαμβάνονται μία σειρά από έργα σημαντικά για την Αργιθέα όπως οι σήραγγες Τυμπάνου και Φυλακτής – Πετρίλου, η ανάδειξη και συντήρηση των πολλών και αξιόλογων Θρησκευτικών μνημείων τη περιοχής και αναμένουμε από τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό να εντάξει στο ΠΕΠ Θεσσαλίας την ΟΧΕ της ορεινής Δυτικής Θεσσαλίας»
Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας έκανε ταυτόχρονα αναφορά και στους Αργιθεάτες λέγοντας ότι όπου και αν βρίσκονται έχουν μέσα στην καρδιά τους την Αργιθέα και αποτελούν για την περιοχή ένα τεράστιο κεφάλαιο που δίνει πολιτική και κοινωνική δύναμη στους αιρετούς του Δήμου Αργιθέας.

«Η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Μουζακίου και του Δήμου Αργιθέας είναι άριστη και προωθούμε σειρά προτάσεων και δράσεων από κοινού όπως είναι και το δίκτυο ΠΙΝΔΟΣ. Εξάλλου εμείς που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, εργαζόμαστε και επενδύσαμε τα όνειρα και τις ελπίδες μιας ζωής στην περιοχή, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να δούμε την Αργιθέα, το Μουζάκι και την Καρδίτσα να παίρνουν τη θέση που τους αξίζει τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο».
Τέλος ο κ. Κωτσός συνεχάρη τους Συλλόγους των Αργιθεατών για την άριστη δουλειά που κάνουν στην κατεύθυνση της διατήρησης και ανάδειξης της πολιτισμικής κληρονομιάς της Αργιθέας και των Αργιθεατών και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων στη διοργάνωση του Ανταμώματος και κυρίως για τον άψογο συντονισμό της δράσης όλων των Συλλόγων της Αργιθέας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.