Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ»



Με μεγάλη συμμετοχή από πλευράς υπηρεσιακών παραγόντων  της Διεύθυνσης  Δασών Τρικάλων, των Δασαρχείων Τρικάλων ,Καλαμπάκας , συναδέλφων γεωτεχνικών και πολιτών    πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων  η εκδήλωση του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας  του ΓΕΩΤ.Ε.Ε με θέμα
"Ανάρτηση Δασικών  Χαρτών στο Ν. Τρικάλων ".
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και  χαιρέτισε εκ μέρους της Δ.Ε. ο Οργανωτικός Γραμματέας κος Απόστολος Κολίτσας –Γεωλόγος .
 Στην εκδήλωση ,που συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Τρικάλων, τους Δήμους Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Πύλης  και το Γεωπονικό Σύλλογο Τρικάλων παρευρέθησαν οι Δήμαρχοι Τρικκαίων, Καλαμπάκας και Πύλης.
 Οι  ομιλητές κ.κ. Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος , Δασολόγος – Δασαρχείο Καλαμπάκας ,  Ιωάννα-Μαρία Γούλα, Δασολόγος -μέλος  της Δ.Ε. και  Κωνσταντίνος Γρουσόπουλος – Δασολόγος, Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. αναφέρθηκαν στα προβλήματα που πιθανώς προκύπτουν από την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών  και συνέστησαν στους εμπλεκόμενους ψυχραιμία και υπομονή στην αντιμετώπισή τους, καθόσον η σύνταξη του Δασολογίου αποτελεί μείζον ζήτημα και μέτρο ανάπτυξης της χώρας.

Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό του προέδρου της Δ.Ε. κου Δημητρίου Ντογκούλη.

Ο Πρόεδρος
 της Διοικούσας Επιτροπής

Δημήτριος  Αχ.  Ντογκούλης





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.