Τελευταίες Ειδήσεις

Ηλίας Βλαχογιάννης: η εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει σύντομα ημερομηνία λήξεως


Την δική του απάντηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, δίνει στις κυβερνητικές αιτιάσεις για τα συλλαλητήρια και για μια σειρά από σημαντικά εθνικά θέματα, ο πρώην Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης.
«Τελικά φαίνεται ότι η Κυβέρνηση μας, δουλεύει με…. φουλαριστές μηχανές….. Ανακάλυψε ποιοι υποκινούν τα συλλαλητήρια, ποιοι τα χρηματοδοτούν, ποιοι είναι οι «ύποπτοι….» Για όλα, υπάρχει σκοπιμότητα….., κατά την Κυβέρνηση….. Από τη μια, αυτοί που κατεβαίνουν στα συλλαλητήρια είναι όχλος, ακροδεξιοί, γραφικοί κλπ., κι από την άλλη, «ξένη» δύναμη τους υποκινεί. ….

Κατά διαβολική σύμπτωση, και ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζοραν Ζαεφ δήλωσε, ότι Έλληνες επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος χρηματοδοτούν και υποκινούν κινητοποιήσεις σε βάρος της Κυβέρνησης του…
Χωρίς να αποκλείω τίποτα, λίγο μπερδεμένα μας τα λένε τα….» αριστερά καρντασια»….
Σε λίγο θα μας πουν ότι τα…. «πιάσαμε» από ξένες δυνάμεις, για να διαδηλώσουμε για τη Μακεδονία….
Να υποθέσουμε ότι οι 300 τόσοι καλλιτέχνες που υπογράψανε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, «υποκινούνται» από άλλη ξένη υπερδύναμη;
Ψυχραιμία και σοβαρότητα, κύριοι της Κυβέρνησης….. Αυτό που είναι να ‘ρθει, θα έρθει. Η εξουσία σας, έχει ημερομηνία λήξεως…… Όσο νωρίτερα το αποδεχθείτε και συνειδητοποιήσετε, τόσο καλύτερα για σας και τον τόπο…..».

Φουντώνει για τα καλά η προεκλογική αντιπαράθεση ή εμάς μας φαίνεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.