Τελευταίες Ειδήσεις

Στη Θεματική Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας & Ψυχικής Υγείας, με τον Βασίλη Οικονόμου και τον Ιάσωνα Φωτήλα, ο Χρίστος Λιάπης

Στη Συνεδρίαση του Τομέα Υγείας, αφιερωμένη στην Ψυχική Υγεία συμμετείχε, την περασμένη εβδομάδα, ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών Χρίστος Λιάπης, με τον Τομεάρχη Υγείας, Βασίλη Οικονόμου και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Ιάσωνα Φωτήλα. 
Ο Δρ. Λιάπης ασκεί καθήκοντα συντονισμού στη Θεματική Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας & Ψυχικής Υγείας του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, από τον Δεκέμβριο του 2016, με τη συγκεκριμένη Επιτροπή να κατέχει νευραλγική σημασία για το κοινωνικό πρόσωπο της ΝΔ. Όπως έχει δηλώσει κατ´ επανάληψη ο Δρ. Λιάπης,  «Κάθε πολίτης που αναγνωρίζει τη ΝΔ ως το κατ´ εξοχήν κόμμα υπεύθυνης και όχι λαϊκίστικης προαγωγής της προνοιακής υποστήριξης των κοινωνικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας, πραγματώνει την αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον του για τους ψυχικώς νοσούντες και τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, μέσα από την ενεργό συμμετοχή του στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και Ψυχικής Υγείας, οι πόρτες της οποίας είναι πάντα ανοικτές προς νέα και παλαιά στελέχη και προς όλους τους υπεύθυνους και ενεργους πολίτες. Γιατί, στο τέλος της ημέρας, το επίπεδο ωριμότητας της κοινωνίας μας θα κριθεί από τον βαθμό αλληλεγγύης που επιδείξαμε απέναντι σε εκείνους που το είχαν περισσότερο ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.