Τελευταίες Ειδήσεις

Έπεσε η αυλαία του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ Μετεώρων



Μετά τη χθεσινή αυλαία στο 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους, όσους συνέβαλαν στην άρτια και επιτυχή διοργάνωση του Φεστιβάλ.
Αρχικά τους καλλιτέχνες και τις παραγωγές τους, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Βασίλη Σκουλά, τον Γιάννη Ζουγανέλη, την Γιώτα Γιάννα, τον Διονύση Τσακνή και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που επέλεξαν το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων και με την παρουσία τους στην πόλης μας, μας χάρισαν αξέχαστες μουσικές στιγμές.
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά το όλο εγχείρημα, καθώς και όλα τα μέσα ενημέρωσης που συνέβαλαν στην βέλτιστη προβολή του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ Μετεώρων.

Φυσικά, το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει, σε όλες και όλους εσάς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στις φετινές συναυλίες και μας δώσατε την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, με ακόμη περισσότερη θέρμη, για νέα μουσικά ταξίδια με θέα τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων.
Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια στο φετινό καλοκαίρι.
Οι εκδηλώσεις του «Μετέωρα Τέχνης» συνεχίζονται και μπορείτε να ενημερώνεστε για αυτές από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμπάκας.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας
Λίλα Μπαντέκα - Νάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.