Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KYOKUSHIN



 
Την Πέμπτη 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες προαγωγικές εξετάσεις βαθμών των αθλητών του Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας  στην έδρα εκγύμνασης του συλλόγου οδός Δεληγιάννη 12, Καλαμπάκα παρουσία συγγενών και φίλων.
Οι συμμετέχοντες αθλητές εξετάστηκαν από τον προπονητή στην προβλεπόμενη ύλη ανάλογα με τον βαθμό τους προσπαθώντας να επιδείξουν καλή τεχνική κατάρτιση, αντοχή, δύναμη και ψυχική αντοχή.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου Τσικέλης Νικόλαος καθώς και ο προπονητής συγχαίρουν τους αθλητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις και ειδικά τους επιτυχόντες που απέδειξαν με το θάρρος και την προσπάθειά τους ότι τίποτε δεν είναι δύσκολο όταν υπάρχει πείσμα και θέληση και τους εύχονται πολλές επιτυχίες στο μέλλον.
Το Σάββατο 30 Ιουνίου ο προπονητής του Συλλόγου αναχωρεί για τη Βάρνα της Βουλγαρίας προκειμένου να συμμετάσχει προσκεκλημένος από την Παγκόσμια Οργάνωση Ένωσης όλων των Kyokushin karate (KWU-kyokushin World Union) σε Παγκόσμιο Κλειστό Σεμινάριο διάρκειας οκτώ (8) ημερών με σκοπό την ποιοτική ολική αναβάθμιση των προπονητών σε τεχνικό και προπονητικό επίπεδο καθώς και την καλύτερη αγωνιστική βελτίωση όλων των αγωνιζομένων αθλητών σε διεθνές επίπεδο.

Ο προπονητής αποδέχτηκε την πρόσκληση έχοντας το δικαίωμα να συμμετάσχει με έναν αθλητή υψηλού επιπέδου με συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα και θα συμμετάσχει μαζί του ο αθλητής Γκούμας Αχιλλέας.
Σχεδόν όλοι οι αρχηγοί των διαφορετικών στυλ κιόκουσιν καράτε που ανήκουν στην Παγκόσμια Οργάνωση-Ένωση kyokushin World Union θα διδάξουν, σε χωριστά τμήματα για προπονητές και παίχτες υψηλού επιπέδου, όπως ο Kancho Hatsuo Royama 9 Dan αρχηγός της Ιαπωνικής Οργάνωσης kyokushin-Kan, o Shihan Akio Koyama 8 dan, o Shihan D.Pickthall 7 Dan υπαρχηγός της IFK Kyokushin, oι Ρώσοι Shihan Ivo Kamenov και Shihan M.Mitev 6 dan και πολλοί άλλοι προπονητές και παίχτες Παγκοσμίου Επιπέδου με διακρίσεις όπως ο Zahari Damyanov 4 Dan, Aleksandar Pichkunov 4 Dan, Kobayashi Hitomi 4 Dan, οι ιάπωνες Yokozawa Taku, Yuta Inoue και άλλοι. Την Τρίτη 3 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kyokushin αθλητών 18-21 ετών το "Varna Cup 2018".
Σίγουρα είναι πολύ μεγάλη εμπειρία για τους δύο αθλητές της πόλης μας η τιμητική παρουσία στο Παγκόσμιο Σεμινάριο όπου όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής είναι πληρωμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία KWU και οι εμπειρίεςαυτού του σεμιναρίου θα βοηθήσουν στην ποιοτική αναβάθμιση όλων των αθλητών του συλλόγου. 
Ο προπονητής του Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας έχει αποδείξει με τις συνεχείς συμμετοχές σε διεθνή πρωταθλήματα και σεμινάρια (Ιαπωνία, Γαλλία, Ουκρανία, Ρωσία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία κ.ά), ότι είναι πλέον αναγνωρισμένος και καταξιωμένος με αρκετές διασυνδέσεις στο διεθνή χώρο των πολεμικών τεχνών διεθνώς και αυτό βοηθά στην εξέλιξη και την συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου σε μεγάλες αγωνιστικές διοργανώσεις έχοντας και την εμπειρία των 38 χρόνων ενασχόλισης με το καράτε.
Ευχόμαστε καλή δύναμη και ευχάριστη διαμονή στους δύο συμμετέχοντες του συλλόγου μας
Το Δ.Σ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.