Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση Υδραυλικών-Αστυνομίας για την καταπολέμηση του αθέμιτου ανταγωνισμού



Την ερχόμενη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, θα υπάρξει συνάντηση στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, μεταξύ του Αστυνομικού Διευθυντή Τρικάλων Γεωργίου Σπηλιόπουλου και του Προέδρου του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων Νίκου Βαλομάνδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες αντικείμενο της συνάντησης είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός που αντιμετωπίζουν οι Τρικαλινοί διπλωματούχοι και αδειούχοι υδραυλικοί, από «συναδέλφους» τους που στερούνται της σχετικής αδείας ή είναι συνταξιούχοι, όμως αναλαμβάνοντας υδραυλικές εργασίες, προξενούν ζημιά σε εκείνον τον επαγγελματία που είναι καθόλα νόμιμος και πιστοποιημένος.
Παρόντες στην συνάντηση θα είναι και ο έγκριτος νομικός των Τρικάλων Χαράλαμπος Τσιρογιάννης, ο οποίος θα δώσει την νομική διάσταση του προβλήματος, όπως επίσης και ένα ακόμη μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου Υδραυλικών.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων είναι καθόλα υπεύθυνη για τον εντοπισμό φαινομένων αθέμιτου ανταγωνισμού και σε περίπτωση που συλληφθεί κάποιος χωρίς την απαιτούμενη άδεια ‘άσκησης επαγγέλματος, θα αναγκαστεί να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.