Τελευταίες Ειδήσεις

Νεκρός οδηγός αγροτικού που καρφώθηκε σε βιτρίνα στην Καλαμπάκα




Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Καλαμπάκα με αγροτικό αυτοκίνητο που κατέληξε σε βιτρίνα καταστήματος ο οδηγός του οποίου ανασύρθηκε νεκρός.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ φορτηγό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ενώ κινούνταν από τα ην πλατεία Δημαρχείου προς την  οδό Πατριάρχου Δημητρίου-προς Καστράκι-εκτράπηκε της πορείας του και καρφώθηκε κυριολεκτικά σε βιτρίνα καταστήματος τουριστικών ειδών.
Αμέσως έσπευσαν προς βοήθεια καταστηματάρχες και πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο ενώ ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η αστυνομία που έσπευσαν επί τόπου και ανέσυραν τον οδηγό νεκρό μέσα από το όχημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αγροτικού πιθανότατα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και να χάσει τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει στην βιτρίνα του καταστήματος.
Ο άτυχος οδηγός που κατάγεται από χωριό της Καλαμπάκας μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για την διαπίστωση των αιτίων που προκάλεσαν το θάνατο του ενώ την σχετική προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καλαμπάκας.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.