Τελευταίες Ειδήσεις

ΔΗΛΩΣΗ Δρ. ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ για το Γ.Ν.Τρικάλων




Δυστυχώς ο κατήφορος του κορυφαίου Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Νομού μας συνεχίζεται. Πέρα από τις πρωτοφανείς και απαράδεκτες συμπεριφορές μελών της Διοίκησης και τις απαράδεκτες και παράνομες διαδικασίες προσλήψεως Ιατρού (στην χειρουργική κλινική) ήρθαν, ως ήταν αναμενόμενο, και οι παραιτήσεις ιατρών.
        Δεν φτάνει που τα Νοσοκομεία είναι υποστελεχωμένα από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και λειτουργούν με τις θυσίες των υπαρχόντων, η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, με τις παραιτήσεις αξιόλογων ιατρών.
        Τρεις παραιτήσεις Ιατρών, μέσα σε λίγες μέρες, αποδεικνύουν περίτρανα το αγεφύρωτο χάσμα, που υπάρχει ανάμεσα στην Διοίκηση και στους εργαζομένους στο Γ.Ν.Τρικάλων.

        Η επιλογή της Διοίκησης, λέγεται πως ήταν επιθυμία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Σάκη Παπαδόπουλου. Κρίμα, γιατί «το καρπούζι ήταν… μάπα…!». Αυτό το βεβαιώνει και η παραίτηση του Αντιπροέδρου κ.Δημήτρη Πεταράκη. Η κατάσταση αυτή βλάπτει την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος, γι΄αυτό και οι καταγγελίες των Ιατρικών και Νοσηλευτικών Οργάνων πέφτουν…. βροχή….!
        Το να κάνεις ένα λάθος είναι κακό. Το να μην κάνεις όμως κάτι για να το διορθώσεις είναι έγκλημα.
        Ειλικρινά, πως παραμένει ο σημερινό Διοικητής στην θέση του την στιγμή που υπάρχουν τόσοι τριγμοί και τόσες αντιθέσεις στο Γ.Ν.Τρικάλων, αφού έχει πάρει θέση στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών;
       



Δρ Κώστας Πατέρας
D. Ed., M.Ed., Ph.D.
Πολιτευτής Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.