Τελευταίες Ειδήσεις

Ομιλία Νίκου Ευθυμιάδη





Πολιτική εκδήλωση πραγματοποιεί ο Νίκος Ευθυμιάδης την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ της Καρδίτσας με θέμα: «Η Ελλάδα και ο Νομός Καρδίτσας στην εποχή της κρίσης- Προοπτικές- Δημοκρατικό Μέλλον».
Την τελευταία εικοσαετία ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ του Νομού Καρδίτσας και με σημαντική παρουσία στο Νομό Τρικάλων, ο Νίκος Ευθυμιάδης έχει μια ενεργή πολιτική παρουσία, σε όλα τα μέτωπα, σε όλους τους τομείς. Είναι παρών σε μάχες είτε αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είτε αφορά την πνευματική, πολιτιστική, κοινωνική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.
Σε κάθε φάση της ενεργούς  παρουσίας  και διαδρομής του υπηρετεί με όλες τις δυνάμεις του την Καρδίτσα, τους κατοίκους και τον τόπο όπου γεννήθηκε, όπου μεγάλωσε και όπου εξακολουθεί να ζει.

Με σημαντικές εμπειρίες και εξειδικευμένες γνώσεις και προϋπηρεσία σε καίριους τομείς, όπως στην Παιδεία, στην Υγεία και στην Πρόνοια, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην Επικοινωνία και στον Πολιτισμό, ως Μηχανικός και Καθηγητής, ως Επιστήμων και άνθρωπος της  Τέχνης και του Πολιτισμού με σημαντική προσφορά στον Νομό Τρικάλων, δημιουργεί και παράγει εξαιρετικά  πρωτότυπα και πρωτοποριακά γεγονότα  παράλληλα  με ουσιαστικές παρεμβάσεις σε διάφορες εκφάνσεις της ζωής.   
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η παρουσία όλων των Φίλων και Ενεργών Πολιτών του νομού Καρδίτσας αλλά και του Νομού Τρικάλων  στην εκδήλωση της Κυριακής  10 Ιουνίου 2018 στις 11:30 π.μ. στο ΚΙΕΡΙΟΝ,  είναι ιδιαίτερα σημαντική  και σηματοδοτεί  την ενεργή  συμμετοχή και παρουσία σε μια διαδρομή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.