Τελευταίες Ειδήσεις

Κ. Σκρέκας: Ο κ. Τσίπρας παραχώρησε τα πάντα και υποχώρησε στις ορέξεις των Σκοπιανών



                 
Ο Τομεάρχης ενέργειας και περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι «οι Αταίριαστοι» τόνισε ότι η Ν.Δ. θα κάνει ό,τι «περνάει από το χέρι της» ώστε να έρθει στη Βουλή αυτή η κατάπτυστη συμφωνία την οποία βεβαίως δεν αποδέχεται, ώστε να χυθεί άπλετο φως, να πέσουν οι μάσκες και να φανεί ποιοι συμφωνούν και ποιοι διαφωνούν. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να βοηθήσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
                Εκφράζοντας την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό του ο κ. Σκρέκας σχολίασε ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει την νομιμοποίηση να βάλει την υπογραφή του και να δεσμεύσει τις επόμενες γενιές των Ελλήνων χωρίς να φέρει πριν το θέμα στη Βουλή. «Είναι ένας ακατάλληλος Πρωθυπουργός που παραχώρησε τα πάντα, υποχώρησε στις ορέξεις των Σκοπιανών και αναγνωρίζει με τη συμφωνία ότι στα Σκόπια κατοικεί Μακεδονικό έθνος και ομιλεί την Μακεδονική γλώσσα. Αυτή η συμφωνία επ’ ουδενί δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή».

Τέλος ο κος Σκρέκας διερωτήθηκε αν «μπορεί ο κος Τσίπρας να συμφωνήσει και να ενδώσει και να αναγνωρίσει Μακεδονική Εθνότητα που ομιλεί την Μακεδονική γλώσσα; Και μάλιστα, αυτό κάνει με προσωπική υπογραφή που θα δεσμεύσει το Ελληνικό Έθνος. Κι όταν λέμε Ελληνικό Έθνος μιλάμε γι αυτούς που πολέμησαν κι έχυσαν αίμα, για να είμαστε ελεύθεροι, αυτούς που ζουν σήμερα και τους αγέννητους Έλληνες. Δικαιούται λοιπόν, να δεσμεύσει με την υπογραφή του χωρίς να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή;»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.