Τελευταίες Ειδήσεις

« Τρίτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αστυνομικών η Καρδίτσα »




             
Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε την παρουσία της στο 15ο πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων που διεξήχθη στις Σέρρες η ομάδα της ΙΡΑ Καρδίτσας, που συμμετείχε εκπροσωπώντας τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας και  έφτασε μέχρι τον μικρό τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της.
             Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, αφού η αποστολή αποτελούνταν από μόλις επτά άτομα, οι παίκτες μας κατάφεραν να πάρουν την πρωτιά στον όμιλο απέναντι σε Χαλκιδική και Καβάλα και στη συνέχεια απέκλεισαν στα προημιτελικά την ομάδα του Κιλκίς, με μια εκπληκτική εμφάνιση. Η απρόσμενη, αλλά σίγουρα φανταστική πορεία ανακόπηκε προσωρινά στον ημιτελικό απέναντι στη Ροδόπη, όπου μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας πάλευε επί ίσοις όροις και η πρόκριση στον τελικό χάθηκε στις λεπτομέρειες και λόγω της κούρασης που κατέβαλε τους αθλητές μας. Όμως οι παίκτες μας δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, που ήταν μια καταπληκτική εμφάνιση και νίκη με ανατροπή στον μικρό τελικό. Απέναντι στην πολύ έμπειρη ομάδα των Ιωαννίνων η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, όμως σταδιακά οι αντίπαλοι πήραν κεφάλι στο σκορ και έφτασαν να προηγούνται έως και με έντεκα πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο.
Όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο, με καθαρό μυαλό και καλές επιλογές, οι παίκτες μας πέτυχαν ένα επιμέρους 26-16 σκορ και στο τέλος του αγώνα το φωτεινό ταμπλό έγραψε 64-61, με το ροζ χαρτάκι και το κύπελλο της τρίτης θέσης να καταλήγουν στην ομάδα μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά επέδειξαν αξιοσημείωτη αγωνιστικότητα και ήθος, που εκτιμήθηκαν δεόντως από τους λοιπούς  συμμετέχοντες. Το κύπελλο κατέκτησε η Δ.Α. Αττικής, που νίκησε σχετικά εύκολα τη Δ.Α. Ροδόπης στον μεγάλο τελικό με σκορ 103-74. Για την ιστορία η σύνθεση της ομάδας ήταν: Χονδρόπουλος, Μακρής, Καραγιάννης, Τσίγκας, Πετράκης, Χρήστου, Παπανικολάου (προπονητής Χονδρόπουλος).

               Η Διοργάνωση του πρωταθλήματος έγινε και αυτή τη φορά με επιτυχία από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών / Παράρτημα Βορείου Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2015 το αντίστοιχο τουρνουά είχε διοργανώσει η τοπική μας διοίκηση στην Καρδίτσας και από τότε ακόμη κρατάει το ρεκόρ συμμετοχών, με δεκαεννιά ομάδες να παίρνουν μέρος.
               Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας για την οικονομική και ηθική υποστήριξη της ομάδας και επίσης τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και η εταιρεία «Α. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ & ΣΙΑ».
Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’
Για το Δ.Σ.
                             Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.