Τελευταίες Ειδήσεις

« Αδελφοποιήθηκαν οι τοπικές διοικήσεις ΙΡΑ Καρδίτσας και Νις»




             
           
Πρωτόκολλο αδελφοποίησης με σκοπό την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών φιλίας και αδελφοσύνης μεταξύ των μελών τους, την πραγματοποίηση από κοινού πνευματικών, πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, κοινωνικών, επαγγελματικών και αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς και άλλων ανταλλαγών, υπέγραψαν οι τοπικές διοικήσεις Καρδίτσας και Niš Σερβίας το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, κατά την επίσημη δεξίωση που ακολούθησε τη λήξη του 2ου Niš – Karditsa IPA Friendship Cup, αυτής της γιορτής φιλίας και ποδοσφαίρου που διεξήχθη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί προϊόν της βαθιάς φιλικής σχέσης που συνδέει τις δύο τοπικές διοικήσεις.
             Με την παρουσία πλήθους μελών των δύο τοπικών διοικήσεων οι εκπρόσωποι των δύο διοικητικών συμβουλίων κ. Γεώργιος Ζαρχανής, πρόεδρος της IPA Καρδίτσας και κ. Saša Spacić, αντιπρόεδρος της IPA Niš, υπέγραψαν τo σχετικό πρωτόκολλο σε μια όμορφη τελετή που είχε επιμεληθεί ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μητρόπουλος, επίτιμο μέλος της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας. Στη συνέχεια αντάλλαξαν δώρα, αναμνηστικά της τελετής, με την τοπική της περιοχής μας να προσφέρει συμβολικά μια προτομή του Γεωργίου Καραϊσκάκη.

            Η αδελφοποίηση αυτή, η οποία είναι η πρώτη για την τοπική διοίκηση Καρδίτσας στα σχεδόν τριάντα χρόνια ύπαρξης της, αποτελεί το επιστέγασμα μιας ιδιαίτερα ζεστής σχέσης που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια και μετά την αρχική επίσκεψη  στη ιστορική πόλη της Niš, στα πλαίσια εκδρομής στη Σερβία και το κύπελλο φιλίας που συνδιοργανώνουν οι δύο τοπικές διοικήσεις αποτελεί μια εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας και παγκόσμιας πρωτοτυπίας, αφού δεν συνηθίζεται η συνδιοργάνωση από τοπικές διοικήσεις διαφορετικών χωρών. 
          Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος κ. Ιωάννη Τόλιας, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων κ.κ. Ταξίαρχος Δημήτριος Γατσουνιάς, Ταξίαρχος Βασίλειος Καραπιπέρης και Α/Δ Γεώργιος Σπηλιόπουλος, οι Δήμαρχοι Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος και Niška Banja, κ. Dejan Jovanović, ο τέως Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας και εκπρόσωπος του Δημάρχου Παλαμά, κ. Ιάσων Τσιρώνης, ο Γενικός Γραμματέας του ελληνικού εθνικού τμήματος, κ. Βασίλειος Παπάς, οι Πρόεδροι των τοπικών διοικήσεων ΙΡΑ Σάμου και Λάρισας κ.κ. Γεώργιος Αβραμίδης και Αχιλλέας Καλαμπούκας, ο τέως Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, κ. Ηλίας Βασιλάκης, αντιπροσωπεία της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Τρικάλων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας κ. Σωκράτης Μαυρογιώργος και μέλη του δ.σ., ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνοριακών Αστυνομικών Καρδίτσας κ. Παναγιώτης Σβερώνης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ν. Καρδίτσας, κ. Θωμάς Βαλομάνδρας.



Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.
                             Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.