Τελευταίες Ειδήσεις

Σύσκεψη Μητσοτάκη – Σκρέκα για τη Διαχείριση Απορριμμάτων




Ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σκρέκα, με θέμα τη διαχείριση απορριμμάτων πραγματοποιήθηκε χθες στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Στη σύσκεψη μετείχαν μεταξύ άλλων: ο τομεάρχης Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης, ο επικεφαλής της WWF Ελλάς κ. Δ. Καραβέλας και ο Πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης κ. Φ. Κυρκίτσος.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, παρουσιάστηκαν από τον κ. Σκρέκα οι βασικές πτυχές του προγράμματος της Ν.Δ. για τη διαχείριση απορριμμάτων και για την ανάγκη επίτευξης των αυξημένων στόχων που επιβάλλονται από τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις για την κυκλική οικονομία. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο τρίπτυχο ελάττωση-επανάχρηση-ανακύκλωση (reduce-reuse-recycle), αλλά και στις αρχές της κυκλικής οικονομίας που αποτελούν τους βασικούς άξονες του νέου παραγωγικού μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης που προωθεί η Ν.Δ.

Ο κ. Σκρέκας χαρακτήρισε τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων της σημερινής κυβέρνησης ανεδαφικό, πράγμα που αποδεικνύεται από την πλήρη αδυναμία υλοποίησης του εδώ και τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.