Τελευταίες Ειδήσεις

Παρέμβαση Λέγκα για τις σχολές στα Τρίκαλα και αιχμές κατά πάντων για αδράνεια



Με νέα παρέμβαση του στο διαδίκτυο, για την διατήρηση των πανεπιστημιακών σχολών στα Τρίκαλα, επανέρχεται ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Καραμανλή, Νίκος Λέγκας.
Αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον όλων των τοπικών εμπλεκόμενων φορέων για αδράνεια και εφησυχασμό, μιλώντας για …δακρύβρεχτες ανακοινώσεις, μόνο και μόνο για εσωτερική κατανάλωση. Αναλυτικά στην ανάρτηση του σημειώνει:
«Μπράβο για τον εφησυχασμό μας. Στην Λάρισα μετρούν τις συνέπειες από την συγχώνευση των σχολών (ΑΕΙ και ΤΕΙ) … και καλά κάνουν.
Στα Τρίκαλα περιμένουμε (στον δρόμο βρίσκεται) την απόφαση -ληξιαρχική πράξη θανάτου των σχολών που με κόπο και αγώνες ιδρύθηκαν. Μάλλον φαίνεται πως μας αρκεί το 3% του φοιτητικού πληθυσμού της Θεσσαλίας. Μάλλον φαίνεται πως μας ικανοποιεί η κατοχή της χειρότερης πανευρωπαϊκά αναλογίας φοιτητών/πληθυσμού πόλης. Ζητούμενο η αντίδραση (τοπική αυτοδιοίκηση,φορείς), η περιφερειακή συνείδηση στην πράξη και όχι βεβαίως οι ‘για την τιμή των όπλων’ δακρύβρεχτες και εσωτερικής κατανάλωσης ανακοινώσεις του τύπου ..κάτω τα χέρια από τις σχολές. Ζητούμενο και η ενημέρωση που έχει να γίνει μετά την πρωτοβουλία που πήρε πριν από τρεις μήνες ο Δήμος Τρικκαίων …».
Όταν τις χάσουμε για πάντα, τότε θα συνειδητοποιήσουμε τι είχαμε και τι χάσαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.