Τελευταίες Ειδήσεις

Καμπανάκι από τους δασεργάτες του Ασπροποτάμου-Αντιδρούν στο εξώδικο απαγόρευσης εισόδου στο δάσος



Την έντονη αντίδραση και δυσαρέσκεια τους εκφράζουν οι δασεργάτες της περιοχής Ασπροποτάμου Καλαμπάκας για το εξώδικο των φερόμενων ιδιοκτητών με το οποίο τους απαγορεύεται η είσοδος στο δάσος για υλοτομία.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια κίνηση που οδηγεί σε απόγνωση όλους τους δασεργάτες της περιοχής που ο αριθμός τους ξεπερνάει τους 200 καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για να εργαστούν και να εξασφαλίσουν το μεροκάματο γι τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Οι δασεργάτες στην προσπάθεια τους να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και το χαρακτηρίζουν απαράδεκτο και πρωτοφανές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δασαρχείο Καλαμπάκας και παράλληλα συναντήθηκαν με τον Δασάρχη  κ. Πίσσια στον οποίο εξέθεσαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ζητώντας να γίνουν παρεμβάσεις αρμοδίως προκειμένου να ξεκινήσουν να εργάζονται μιας και ο χρόνος είναι λιγοστός για υλοτομία και μάλιστα η μόνο η καλοκαιρινή περίοδος.

Βέβαια από πλευράς Δασαρχείου ενημερώθηκαν ότι οι αρμοδιότητες της υπηρεσίας είναι συγκεκριμένες  και ως εκ τούτου θα πρέπει να απευθυνθούν σε ανώτερο επίπεδο για το θέμα.
Στο Δασαρχείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης που ενημερώθηκε και ο ίδιος από τους δασεργάτες ο οποίος εξέφρασε την συμπαράστασή του αλλά όπως είπε δυστυχώς είναι θέμα της ίδιας της πολιτείας να παρέμβει και να δώσει λύση για να σταματήσει η ταλαιπωρία τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.