Τελευταίες Ειδήσεις

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών & Μετεώρων κ. Θεόκλητος



Την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Ιουνίου,  ευγενώς προσκληθείς υπό του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου  Κορίνθου  κ. Διονυσίου, θα μεταβεί  στην Κόρινθο όπου και θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Πολιούχου της πόλεως, Αποστόλου των Εθνών ΠΑΥΛΟΥ.
            
                      Την Κυριακή  1 Ιουλίου  θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον , και   θα λειτουργήσει στον Ιερό Ενοριακό  Ναό της Αγίας Κυριακής Νέας Ζωής.
                                              ΤΟ  ΚΗΡΥΓΜΑ  ΜΑΣ
            
·         Ο Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμ. Νήφων Καψάλης :
Την Πέμπτη 28 Ιουνίου το απόγευμα θα προσθεί του πανηγυρικού εσπερινού των πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων Κλεινού.
Την Παρασκευή 29 Ιουνίου το πρωΐ θα λειτουργήσει και ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Καστρακίου.

Την Παρασκευή το απόγευμα θα προσθεί της υποδοχής Ιερού Λειψάνου της Αγίας Κυριακής στην Νέα Ζωή Καλαμπάκας.
Την Κυριακή 1 Ιουλίου θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Μεγ. Μετεώρου.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Γίνεται γνωστόν εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ότι τα γραφεία της Μητροπόλεως ,θα παραμείνουν κλειστά , κατά τα διαστήματα, από Δευτέρα 16 Ιουλίου έως και Τρίτη 31 Ιουλίου και από Πέμπτη 16  Αυγούστου έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου.
Μόνον  περιπτώσεις εκδόσεως Αδειών Γάμων και  Πιστοποιητικών Ελευθερογαμίας  θα εξυπηρετούνται στα Γραφεία της Μητροπόλεως  κάθε Τρίτη και Πέμπτη
Από 10π.μ. έως 12μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.