Τελευταίες Ειδήσεις

Πέθανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος



Έφυγε από τη ζωή  στα 88 του χρόνια, άφησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο ιδρυτής και πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 5:00. Τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, ιδρυτή και προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η φαρμακοβιομηχανία. «Μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως ό τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα», σημειώνεται.
ΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής», καταλήγει η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος πέθανε στην επέτειο της μέρας που εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό
 Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας
Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και Ιδιοκτήτη του Panathinaikos BC, Παύλου Γιαννακόπουλου. Το κενό που αφήνει ο σπουδαίος αυτός παράγοντας είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά οι ιδέες του, το πάθος και η αγάπη του για τον Σύλλογό που υπηρέτησε και αγαπούσε, αλλά και το μπάσκετ, γενικότερα, είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά, για τον Ελληνικό Αθλητισμό.
 Ιδιαίτερα, εκφράζουμε, τα θερμά μας συλλυπητήρια στον γιο του εκλιπόντος, τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την οικογένεια και τους οικείους του αλλά και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού για την βαριά απώλειά τους.
 Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έβαλε τη σφραγίδα του»
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος πληροφορήθηκαν με αίσθημα βαθιάς θλίψης την είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ενας άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στον αθλητισμό, με αγνή και ανιδιοτελή προσφορά, και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ, όντας ένας εξ αυτών που συνέδραμαν ουσιαστικά στην εξέλιξή του στην Ελλάδα. Σε εποχές πιο δύσκολες για τον αθλητισμό συνολικά, αλλά και πιο αγνές και με ανιδιοτελή κίνητρα και φίλαθλα αισθήματα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έβαλε την του σφραγίδα στον χώρο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληυπητήρια στης οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
 Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος»
H AEK Β.C. και ο Μάκης Αγγελόπουλος συμμετέχουν στο βαρύ πένθος του Παναθηναϊκού για το χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα λοιπά μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.
To post της Μπαρτσελόνα: «Μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού»
«Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου και στέλνουμε μία πολύ δυνατή αγκαλιά σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού», έγραψε η Μπαρτσελόνα στο twitter.
 Το post του Κώστα Τσαρτσαρή: «Θλιβερή μέρα»
Πολύ θλιβερή ημέρα η σημερινή. Όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική επιχειρηματικότητα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και καλό κουράγιο στην οικογένειά του…
 Τo post του διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργου Νικολάου
Τέτοιο σφίξιμο στο στομάχι στο άκουσμα της είδησης για «αντίπαλο» ποτέ… Κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ σ’ έναν Μεγάλο, που έφυγε…
  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Προσέφερε τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό»

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, οι αθλητές, οι παράγοντες και οι παλαίμαχοι του συλλόγου μας αισθάνονται τη βαθιά υποχρέωση να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.
 Ο εκλιπών υπήρξε ο μεγάλος ηγέτης του Παναθηναϊκού, σκληρός αλλά και σεβάσμιος αντίπαλος για τη δική μας ομάδα σε ολόκληρη τη διάρκεια της παραγοντικής του διαδρομής, ενώ πρόσφερε τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό.
 Τα θερμά μας συλλυπητήρια για τη μεγάλη απώλεια στην οικογένειά του, στον γιο του Δημήτρη, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που σήμερα πενθούν το χαμό του ιστορικού τους ηγέτη.
  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εμβληματικός ηγέτης, θα ζει για πάντα»
Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη και ξεχωριστές αναμνήσεις στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ένας εμβληματικός ηγέτης που θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών.
 Το post του Λευτέρη Σούμποτιτς: «Ακόμη θυμάμαι πόσο χαρούμενος ήσουν το 1998»






Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ: «Προσέφερε μεγαλειώδεις στιγμές»
Το ΔΣ και σύσσωμο το προσωπικό της ΕΣΚΑ εκφράζουν τα θερμότατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή, ξεκινώντας για το μεγάλο «ταξίδι», λίγες ημέρες μετά την απώλεια του και του αδερφού του, Κώστα. Ο εκλιπών υπήρξε εμβληματικός παράγοντας του μπασκετικού -και όχι μόνο- Παναθηναϊκού, προσφέροντας ιστορικές και μεγαλειώδεις στιγμές, τόσο προς την αγαπημένη του ομάδα, όσο και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό!.
  Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν, ζουν μέσω της κληρονομιάς τους»
Το post του Δημήτρη Σαραβάκου: «Αξιοπρεπής, ηθικός, φιλότιμος»


Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Στυλοβάτης των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Ήταν ο δημιουργός της ομάδας του Παναθηναϊκού που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους, από τους στυλοβάτες των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και από τους πρωτοπόρους του επαγγελματικού μπάσκετ στην χώρα μας.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε σε όλη την διαδρομή της ζωής του, ανθρώπινος, πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και προσιτός στον πιο απλό άνθρωπο και φίλαθλο.
Ο ΕΣΑΚΕ δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος υπήρξε από τους θεμελιωτές του.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ πριν την έναρξη της σημερινής (10/6) αναμέτρησης για την τελική φάση των πλέι οφ Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Τεράστια απώλεια…»
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
Η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου είναι τεράστια για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και ιδιαίτερα σημαντική για το μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
 Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο: «Παράδειγμα αξιοπρέπειας»
Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος ένας σημαντικότατος παράγοντας του Αθλητισμού (με έμπρακτη προσφορά που άγγιξε τον μισό αιώνα), ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας μοναδικός μαχητής αλλά και παράδειγμα αξιοπρέπειας…
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-MEGABOLT εκφράζουν στους οικείους του τα θερμά τους συλλυπητήρια και εύχονται από καρδιάς ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ΔΥΝΑΜΗ για να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη του…
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: «Ανεξίτηλη προσφορά»
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό-κοινωνικό βίο της χώρας μας.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος: «Αφήνει τεράστιο κενό»
Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στον γιο του, Δημήτρη, και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στην οποία αφιέρωσε τη ζωή του.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο σχεδόν μισό αιώνα της ενασχόλησής του με τον ελληνικό αθλητισμό, υπήρξε μοναδικό υπόδειγμα παράγοντα. Ξεχώρισε για την προσφορά του, τις πράξεις του, το ήθος του, τις ιδέες του, την αγνή και δίχως όρια αγάπη για την ομάδα του.
Το κενό που αφήσει πίσω του είναι τεράστιο, ωστόσο το έργο του θα αποτελεί για πάντα «φάρο» για όσους ασχολούνται με τον ελληνικό αθλητισμό και ιδίως το μπάσκετ.
Καλό Παράδεισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.