Τελευταίες Ειδήσεις

Πυρκαγιά σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στο Περιστέρι-Απειλούνται σπίτια




Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική τα ξημερώματα, καθώς ξέσπασε φωτιά σε βιοτεχνία στο Περιστέρι.
Όπως έγινε γνωστό η φωτιά εκδηλώθηκε σε επιχείρηση που βρίσκεται επί της οδού Στυλιανού Γονατά 16.
Από την πυρκαγιά απειλούνται σπίτια.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όπου επιχειρούν 25 άνδρες με 8 οχήματα.
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν περικυκλώσει το κτίριο, καθώς πρόκειται για μια πυκνοκατοικημένη περιοχή στην οποία υπάρχουν πολλά σπίτια.
Η φωτιά είναι τόσο μεγάλη που ο καπνός υψώθηκε για αρκετά μέτρα στον ουρανό ενώ έχει «πνίξει» τα γύρω σπίτια. Οι ένοικοί τους έχουν, πάντως, απομακρυνθεί για προληπτικούς λόγους.

Το κτήριο ήδη έχει αρχίσει να έχει προβλήματα στατικότητας λόγω του μεγάλου θερμικού φορτίου. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Περιστερίου φαίνεται ότι υπάρχει αποτέλεσμα στις προσπάθειες των πυροσβεστών, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα σπίτια που υπάρχουν δίπλα στην αποθήκη. Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας ωστόσο υπάρχει ένα σπίτι το οποίο έχει υποστεί ζημιές από τις φλόγες.
Επιχειρηματίας: Καταστράφηκα, δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριοΟ Νίκος Καρώνης, ο ιδιοκτήτης της αποθήκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» ανέφερε ότι δεν είχε προλάβει να ασφαλίσει την αποθήκη.
Όπως είπε ο κ. Καρώνης: «Καταστράφηκα, δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριο».
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Καρώνης είπε ότι είχε μεταφέρει εμπόρευμα αξίας 2 εκατ. ευρώ στο κτίριο για να κάνει ένα μεγάλο «μπαζάρ» τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.