Τελευταίες Ειδήσεις

Καταβολή Μισθωμάτων Επιλέξιμων Βοσκοτόπων από τους Κτηνοτρόφους


Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την αριθ. 915/69142/2018 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ: 1812 Β / 21.05.2018) οι κτηνοτρόφοι, στους οποίους έχει κατανεμηθεί βοσκότοπος, πρέπει στη δήλωση ενιαίας αίτησης ενίσχυσης κάθε χρόνο να δηλώνουν ότι εξουσιοδοτούν την οικεία Περιφέρεια να εισπράξει για λογαριασμό τους το ποσό της οφειλής με ισόποση χρέωση του τραπεζικού τους λογαριασμού που έχει δηλωθεί στην ενιαία αίτηση ενίσχυσης, ως μίσθωμα για τον επιλέξιμο δημόσιο βοσκότοπο που έτυχαν κατανομής. Σε περίπτωση που κάποιος κτηνοτρόφος δεν επισυνάψει τη σχετική εξουσιοδότηση στην ενιαία αίτηση ενίσχυσης δεν θα λαμβάνεται υπόψη ως προσδιορισθείσα έκταση η έκταση που αναλογεί στην κατανομή επιλέξιμου δημόσιου βοσκότοπου.

Ως εκ τούτου καλούνται οι κτηνοτρόφοι που πρόκειται να υποβάλουν Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2018 να λάβουν υπόψη τα ανωτέρω, ενώ οι κτηνοτρόφοι που ήδη έχουν υποβάλει Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2018 χωρίς την ανωτέρω εξουσιοδότηση να απευθυνθούν στον Φορέα που υπέβαλαν την Αίτηση προκειμένου να διευθετήσουν την εκκρεμότητά τους.     
Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2431046305 (αρμόδιοι υπάλληλοι: Σωκράτης Πάντος & Γεωργία Ντίνου) 






Ο Διευθυντής


                                                              
                                                                        Εμμανουήλ Γουγουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.