Τελευταίες Ειδήσεις

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για Κρύα Βρύση-Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Κρυβρυσιωτών «Ο Άγιος Μηνάς»




Ακόμη μια φορά απέδειξαν εμπράκτως την αγάπη τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο ο Σύλλογος των Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Άγιος Μηνάς» με την ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποίησαν στο Κέντρο Υγείας.
Στο πλαίσιο αποφάσεων της  διοίκησης  του ο σύλλογος αφού ήλθε σε συνεννόηση με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων το πρωί της Δευτέρας κλιμάκιο της υπηρεσίας εγκαταστάθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για την αιμοληψία με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που διατηρούν.
Έτσι από τις 9 το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία με ιδιαίτερα ικανοποιητική προσέλευση μελών και φίλων τόσον του συλλόγου της Κρύας και όπως ανέφεραν εκπρόσωποί του είναι μια προσπάθεια για καλό σκοπό.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Κρυοβρυσιωτών κ. Κατερίνα Μπέλλου εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ανταπόκριση στο κάλεσμα της διοίκησης τονίζοντας πως η προσπάθεια έχει θετικό αποτέλεσμα καθώς κατ΄ επανάληψη έχουν δώσει αρκετές φιάλες αίμα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και εκτός των μελών και συγχωριανών ενώ ευχαρίστησε για άλλη μια φορά όλους εκείνους που προσφέρουν το αίμα τους.
Σημειώνεται τέλος ότι μεταξύ εκείνων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του συλλόγου ήταν άνθρωποι κάθε ηλικίας που προέτρεψαν όλους  να γίνουν αιμοδότες γιατί κανείς δεν γνωρίζει πότε θα χρειαστεί αίμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.