Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχές το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή σχολείων της Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ μαθητικής δημιουργίας στην πόλη.
Έτσι από νωρίς το πρωί η πλατεία Ρήγα Φεραίου κατακλύστηκε από μαθητές και  μαθήτριες που έδωσαν το δικό τους μήνυμα δημιουργίας λίγο πριν το τελευταίο κουδούνι.
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσω του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργάνωσε το πρωί της Τρίτης Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας σε όλο το Νομό Τρικάλων.

Τα Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των γιορτών μαθητικής δημιουργίας οι οποίες τελούν υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και εντάσσονται σε μια σειρά δράσεων και συνεργασιών που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων με Δήμους, Συλλόγους, Οργανισμούς και Οργανώσεις προκειμένου να συνδεθεί η σχολική ζωή με τις τοπικές κοινωνίες. Στόχος των Φεστιβάλ είναι η καλλιέργεια πολιτισμικής συνείδησης καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μαθητών και αυριανών ενήλικων πολιτών.
Τα Δημοτικά σχολεία της Καλαμπάκας, της Βασιλικής και της Διάβας παρουσίασαν ένα όμορφο πρόγραμμα στην κεντρική πλατεία με χορό, τραγούδι και εντυπωσίασαν όσους βρέθηκαν εκεί αποσπώντας το θερμό τους χειροκρότημα.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.