Τελευταίες Ειδήσεις

Γενική Συνέλευση του «ΑΓΡΟΓΑΛ»-Συλλογική προσπάθεια για ανοδική πορεία και λύσεις




Αποτελεί μονόδρομο η συλλογική  προσπάθεια και στήριξη για την ανοδική πορεία και την προώθηση λύσεων προς όφελος όλων των μελών του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Μετεώρων.
Αυτό τονίστηκε κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες  των μελών του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Μετεώρων «ΑΓΡΟΓΑΛ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας (πρώην ΕΑΣ).
Αναφορικά με την διαδικασία πριν την  έναρξη της ολομέλειας λήφθηκαν παρουσίες των μελών και αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία ορίστηκε Πρόεδρος και Γραμματέας της Συνέλευσης προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία όπως ορίζει το καταστατικό.

Αρχικά ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Δημήτριος Κόττης παίρνοντας  το λόγο ευχαρίστησε όλα τα παριστάμενα μέλη για την ανταπόκρισή τους και έκανε τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου για το 2017 που εγκρίθηκε από την ολομέλεια και τόνισε την ανάγκη όλοι οι συνάδελφοι να βοηθήσουν το συνεταιρισμό για να μπορέσουν να επιλύονται τα όποια θέματα υπάρχουν και να προχωρούν μπροστά ώστε η πορεία να είναι συνεχώς ανοδική.
Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν  και τα παρακάττω θέματα που περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη:
Aνακοίνωση πορίσματος ελέγχου ορκωτών ελεγκτών για την χρήση 2017.
Έγκριση Χρηματοοικονομικών καταστάσεων για την χρήση 2017 (περίοδος 1-9-2017 έως 31-12-2017) καθώς και απαλλαγή ευθυνών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.
Ορισμός ελεγκτών για την επόμενη Οικονομική χρήση.
Έγκριση προγράμματος δράσης της νέας περιόδου.
Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων έτους 2018.
Σύναψη δανείου για κεφάλαιο κίνησης
Διάφορα θέματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.