Τελευταίες Ειδήσεις

Κοινωνική προσφορά στον Δήμο Τρικκαίων μέσω… γάμου!





Κοινωνική προσφορά στον Δήμο Τρικκαίων μέσω… γάμου! Δύο νέοι από τα Τρίκαλα, ο Αλέξανδρος Γκοργκόλης και η Μαρία Μπαλαμώτη, τίμησαν με τον πλέον πρωτότυπο και αξιομνημόνευτο τρόπο τη συνένωσή τους «εις σάρκαν μίαν»: αντί δώρων, ζήτησαν από τους προσκεκλημένους, να προσφέρουν χρήματα σε λογαριασμό που θα όδευε στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Τρικκαίων!
Οι προσκεκλημένοι στη χαρά του κ. Γκοργκόλη και της οδοντιάτρου - που μετέφερε προσφάτως το ιατρείο της από τον Βόλο στα Τρίκαλα - κ. Μπαλαμώτη, ανταποκρίθηκαν και συγκέντρωσαν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, της τάξης των 14.070€. Αυτό το θέμα μάλιστα έφτασε και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, της Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018, καθώς θα έπρεπε να ληφθεί απόφαση για τη δωρεά, αλλά και, κυρίως, να εκφραστεί, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, η ευχαριστία για την κίνηση αυτή.

Τα χρήματα πάντως συζητείται να αποδοθούν στην αγορά οχήματος για τη μετακίνηση συμπολιτών ΑμεΑ. Ο κ. Παπαστεργίου μάλιστα τόνισε τη σημασία αυτής της προθυμίας για έκφραση της χαράς του ζεύγους, καθώς, ειδικά σε αυτές τις εποχές, αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν για το σπιτικό τους. Αντ’ αυτού, «τα άφησαν στον Δήμο και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε», τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Κάτι που έγινε ομόφωνα αποδεκτό από τα μέλη του Σώματος.
Να ζήσουν!





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.