Τελευταίες Ειδήσεις

Θαλασσινός-Σκουλάς ταξίδεψαν τους Καλαμπακιώτες



Ένα όμορφο μελωδικό ταξίδι με μουσικές και τραγούδια από γωνιές της Ελλάδας προσέφεραν ο Παντελής Θαλασσινός και ο Βασίλης Σκουλάς το βράδυ της Παρασκευής στους Καλαμπακιώτες .
Στο πλαίσιο του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ Μετεώρων οι δυο καταξιωμένοι καλλιτέχνες που φέτος περιοδεύουν για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνοντας συναυλίας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας βρέθηκαν στην Καλαμπάκα και προσέφεραν ένα πλούσιο πρόγραμμα στους λάτρεις της έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής.
Οι δύο τους από σκηνής με άμεσο επικοινωνιακό τρόπο με το πολυπληθές κοινό τραγούδησαν τραγούδια της Κρήτης, του Αιγαίου και του Ιονίου, της Ηπείρου και της Μακεδονίας αλλά και της Σμύρνης δίνοντας σαφέστατα το μήνυμα ότι η μουσική μας παράδοση έρχεται από μακριά και συνεχίζει να προσφέρει άπειρα συναισθήματα σε όλους τους Έλληνες.

Με σύμμαχο τον καιρό το κοινό τραγούδησε μαζί τους και χόρεψε απολαμβάνοντας μια μοναδική βραδιά κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετώρων.
Την εκδήλωση προλόγισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Καλαμπάκας κ. Μπαντέκα ευχόμενη σε όλους καλή διασκέδαση και ένα όμορφο καλοκαίρι.
Σημμειώνεται τέλος ότι η επόμενη συναυλία στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Μετεώρων είναι την Πέμπτη 5 Ιουλίου με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τη Γιώτα Γιάννα και τον Διονύση Τσακνή (στο χώρο του  ΚΕΓΕ, Ώρα 21:30) στη διαδραστική μουσική παράσταση «Φρούτα Εποχής».









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.