Τελευταίες Ειδήσεις

«Το Γεφύρι» τίμησε τους Αγίους Πέτρο και Παύλο-Επιτυχής εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαρακίνας



Με μια όμορφη εκδήλωση στην πλατεία του χωριού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας «Το Γεφύρι» τίμησε τους Αγίους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο του φερώνυμου ναού του προαναφερθέντος Δημοτικού Διαμερίσματος Καλαμπάκας.
Μετά τις λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου λόγω της εορτής με πρωτοβουλία του οικείου Πολιτιστικού Συλλόγου στην κατάμεστη πλατεία του χωριού προσφέρθηκε ένα πλούσιο θέαμα από τα χορευτικά τμήματα της Σαρακίνας, του Βυτουμά, της Θεόπετρας και της Κρύας Βρύσης που το απόλαυσαν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες.
Το κλίμα που δημιουργήθηκε ήταν πολύ όμορφο και ως ήταν αναμενόμενο οι χορευτές και χορεύτριες εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να παρασύρουν στο χορό και πολλούς από αυτούς.

Βέβαια όλοι αντάλλαξαν μεταξύ τους ευχές και χρόνια πολλά ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά αλλά και τις λοιπές εκδηλώσεις του καθόλα δραστήριου συλλόγου της Σαρακίνας ¨Το Γεφύρι».
Σημειωνεται ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Ράντος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Φροσυνάκη, ο πρόεδρος του ΤΣ κ. Μπαλογιάννης, η πρόεδρος του ΤΑ Βασιλικής κ. Κολώνα, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας κ. Σιουπέρη, ο πρώην Αντιδήμαρχος και Πρέοδρος του ΔΣ Καλαμπάκας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέκος και πλήθος πολιτών.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.