Τελευταίες Ειδήσεις

Στις 10 Ιουλίου οι εκλογές των εμπόρων Καλαμπάκας-Αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου




Την προσφυγή στις κάλπες για  την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και  των λοιπών αιρετών του οργάνων αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας.
Η ολομέλεια πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας η οποία αναβλήθηκε την περασμένη Τρίτη λόγω της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας ωστόσο η προσέλευση ήταν μικρή αλλά ικανοποιητική όπως τονίστηκε.
Συζητήθηκαν διάφορα θέματα με κυρίαρχο θέμα την διενέργεια  εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και υπογραμμίστηκε η ανάγκη να καταβληθεί προσπάθεια ενεργοποίησης περισσότερων επαγγελματιών και να ασχοληθούν με τον σύλλογο.
Κατά τη διάρκεια της ολοομέλειας κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξουν τουλάχιστον εννέα ενδιαφερόμενοι για το Δ.Σ. ( επτά μέλη και δύο αναπληρωματικά) και αποφασίστηκε να σχηματιστεί μια ολιγομελής Επιτροπή η οποία  θα περάσει από τα καταστήματα και θα συζητήσει με τους συναδέλφους .
Η πιθανότερη ημερομηνία  για την διενέργεια των εκλογών είναι η 10η Ιουλίου εκτός απροόπτου ενώ οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την ψήφο των συναδέλφων είναι:

Για το νέο Δ.Σ υποψήφιοι
Αθανασούλας Αποστόλης
Αθανασούλας Ηρακλής
Καραθανάσης Φώτιος
Παπάντος Κωνσταντίνος
Παταβάλης Κωνσταντίνος
Τσακνάκης Γεώργιος
Χονδρού Κασσιανή
Έφη Ζάμπρα
Παμπίρη Μαρία

Για την Ομοσπονδία:
Μαντάρας Θεολόγης
Ντζιάφα Δήμητρα





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.