Τελευταίες Ειδήσεις

Εγκαινιάστηκε το Rochers ville στην Καλαμπάκα




Τις πύλες του άνοιξε και επίσημα το κατάστημα μουσικών ειδών Rochers ville του Γιώργου και της Βέννυς Αδάμου στην Καλαμπάκα τα εγκαίνια του οποίου έγινα το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμπάκα.
Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος συμπαραστατούμενος από ιερείς της Μητρόπολης ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους νέους επαγγελματίες στους στόχους που θέτουν επισημαίνοντας ότι αποτελεί ένα ακόμη θετικό βήμα για την πόλη το νέο κατάστημα.
Το Rochers ville βρίσκεται στην οδό Τρικάλων 114-116 στην Καλαμπάκα σε  έναν καλαίσθητο χώρο με όμορφο design όπου ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει  τα προϊόντα του και να ακούσει ζωντανή μουσική.

Το κατάστημα διαθέτει μουσικό εξοπλισμό, επαγγελματικά συστήματα ήχου και φωτισμού, Οπτικοακουστικές εφαρμογές και οργανώνει και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με την εμπειρία και την κατάρτιση του Γιώργου Αδάμου. Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, συγγενείς και φίλοι που ευχήθηκαν τα καλύτερα στους ιδιοκτήτες τους και κάθε επιτυχία.



























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.