Τελευταίες Ειδήσεις

Eurovision 2018, α ημιτελικός: Οι δέκα χώρες που πήγαν στον τελικό



Εκτός τελικού η Ελλάδα αλλά στον μεγάλο τελικο πέρασε η Κύπρος με την Φουρέιρα. Οι χώρες που περνάνε στον τελικό του Σαββάτου είναι: Αυστρία, Εσθονία (με το υπέροχο φόρεμα), Κύπρος, Λιθουανία, Ισραήλ (το μεγάλο φαβορί), Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φινλανδία και ... Ιρλανδία
Η τραγουδίστρια και το κομμάτι της, «Όνειρό μου» δεν κατάφεραν να περάσουν από τον πρώτο ημιτελικό. Τόσο η Γιάννα Τερζή, όσο και οι συνεργάτες της, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο τελικά δεν κατάφεραν να πείσουν το κοινό της Eurovision να τους ψηφίσει και να τους στείλει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Η Γιάννα αντιμετώπισε μία σειρά από τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια των προβών και μέχρι και στον Ημιτελικό το τραγούδι δεν κατάφερε να παρουσιαστεί έτσι όπως η ελληνική αποστολή είχε προγραμματίσει. Η τραγουδίστρια κατάφερε να αφήσει πίσω της όλα αυτά και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή αλλά φαίνεται ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την ψήφο των τηλεθεατών και των κριτών.

Όπως και να έχει αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό τον καιρό για να προωθήσουν το τραγούδι, αλλά και για να το παρουσιάσουν όσο καλύτερα γίνεται στην σκηνή του Altice Arena.
Ο πρώτος ημιτελικός έφτασε στο τέλος του
και οι πρώτες δέκα χώρες που περνούν στον τελικό του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί το Σάββατο, έχουν ήδη στο χέρι τους το εισιτήριο. Ανάμεσα στις χώρες αυτές είναι και η Κύπρος.
Η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε με την μοναδική της εμφάνιση στη σκηνή να μαγνητίσει τα βλέμματα και να συγκεντρώσει την βαθμολογία, που της χάρισε μια θέση στον τελικό! Τόσο η ερμηνεία όσο και η σκηνική παρουσία της ήταν αρκετά ώστε να κάνουν τους Κύπριους να πανηγυρίσουν για την πρόκριση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.