Τελευταίες Ειδήσεις

Στα Μετέωρα η αποστολή των Ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων



Ένα ταξίδι εξοικείωσης σημαντικών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από το Ισραήλ ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες από το Βόλο και το Πήλιο , συνεχίστηκε στα Μετέωρα .
Το ταξίδι εξοικείωσης αυτό , διοργανώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας  στα πλαίσια στήριξης της αεροπορικής γραμμής Νέα Αγχίαλος – Τελ Αβίβ .Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Διευθυντής του ΕΟΤ ΙΣΡΑΗΛ κ. Χάρης Καλπίδης .
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στα Μετέωρα που τους συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού , Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Γιάννης Μπουτίνας , επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου και σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Δήμου ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Ψηφιακής Απεικόνισης Μετεώρων .
Έπειτα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικές ποικιλίες κρασιών στο οινοποιείο Λούδας και να δουν από κοντά την παραγωγή από το αμπέλι μέχρι την οινοποίηση και να γευτούν τοπικές γεύσεις κάτω από τα Μετέωρα  .Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τοπικά προιόντα από παραδοσιακά καταστήματα της Καλαμπάκας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μπουτίνας μίλησε μαζί τους για τους προορισμούς της Θεσσαλίας και τους τόνισε ότι σε αυτό το ταξίδι πρόλαβαν να δουν μόνο ένα μικρό ποσοστό των προορισμών , οπότε με τη νέα πτήση από Τελ Αβίβ προς Νέα Αγχίαλο μπορούν να ξανάρθουν και να εντάξουν στα πακέτα τους το προορισμό Θεσσαλία .Επίσης δεσμεύτηκε και προς τον Διευθυντή του ΕΟΤ ΙΣΡΑΗΛ να γίνουν προσπάθειες για τη στήριξη της πτήσης και από Νέα Αγχίαλο προς Τελ Αβίβ με outgoing πελάτες.
Με γεμάτες τις αποσκευές τους από τα μαγευτικά τοπία και τα βιώματα αυτών των λίγων ημερών αναχώρησαν για το αεροδρόμιο για την επιστροφή τους στη χώρα τους , δεσμευόμενοι ότι θα γίνουν για την Θεσσαλία μια ομάδα νέων πρεσβευτών της .







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.