Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ





Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών θα πραγματοποιήσουν Αρχιερατικό μνημόσυνο στη μνήμη των αποθανόντων Περιθαλπομένων του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Σκοπός του μνημόσυνου είναι η προσευχή και η δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των αποθανόντων, που πολλοί από αυτούς ήταν μοναχικά άτομα, χωρίς κάποιους συγγενείς.

Από τις 7.10.1992 που ξεκίνησε η λειτουργία του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων περίπου 1.800 άτομα έχουν βρει στοργή και περίθαλψη στο στολίδι αυτό, του νομού Τρικάλων και όλης   της   Ελλάδας.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» έκρινε σκόπιμο να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών Περιθαλπόμενων αλλά και των νεκρών εργασθέντων και μελών του Δ.Σ. του Θεραπευτηρίου.

Σκοπός του Συλλόγου είναι ως γνωστον, η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής και προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων. Επίσης η συμπαράσταση με κάθε  τρόπο και μέσο στο Θεραπευτήριο για την εκπλήρωση των σκοπών του.
Στο Σύλλογο συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης στο σημαντικό Προνοιακό  έργο, που επιτελεί το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων»  και τέως Διοικητής του Θεραπευτηρίου Νίκος Ευθυμιάδης, το Δ.Σ. , τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καλούν όλους τους συγγενείς  των Περιθαλπομένων,  τους φορείς και τους πολίτες  του  ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,να τιμήσουν με την παρουσία τους το ιερό μνημόσυνο.

Παράλληλα ο Σύλλογος  καλεί νέες εθελόντριες   από το  νομό  Τρικάλων, να πλαισιώσουν το  ήδη σημαντικό έργο, που επιτελούν οι εθελόντριες του Συλλόγου Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, που αποτελεί την αιχμή του δόρατος του Συλλόγου. 
Το ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ,  των ΦΙΛΩΝ  ΤΟΥ  Θ.Χ.Π.Τ., αποτελείται από κυρίες  και δεσποινίδες που κάθε εβδομάδα  στηρίζουν τους Περιθαλπόμενους με την παρουσία  ,   τη  στοργή  και τη  ζεστασιά τους  .


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.