Τελευταίες Ειδήσεις

Φέρετρο δίπλα σε σπίτι στην Καλαμπάκα !


Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας Καλαμπακιώτης το πρωί της Παρασκευής όταν βγαίνοντας για να μαζέψει ξύλα αντίκρισε ένα κλειστό φέρετρο σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του.
Το ξύλινο φέρετρο βρίσκονταν στο ρέμα της Κόκα Ρόκα στην οδό Αγίας Τριάδος στην Καλαμπάκα και αυτό πραγματικά ήταν κάτι το αδιανόητο για τον κάτοικο της περιοχής που μετά το πρώτο σοκ κάλεσε αμέσως την αστυνομία.
Λίγα λεπτά αργότερα έφθασαν στο σημείο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας που άρχισαν τις έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.
Οι αστυνομικοί λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα γύρισαν το ξύλινο φέρετρο που ήταν αναποδογυρισμένο και διαπίστωσαν ότι ήταν άδειο ενώ η κατασκευή του σύμφωνα με όσα αντίκρισαν επρόκειτο για αυτοσχέδια καθώς δεν είχε τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά μιας επαγγελματικής-βιομηχανικής κατασκευής.
Βέβαια εκείνο το οποίο παραμένει ακόμη άγνωστο και αδιευκρίνιστο είναι το πώς βρέθηκε αυτό το φέρετρο στην συγκεκριμένη περιοχή και πόσο καιρό ήταν εκεί, κάτι που αστυνομικοί του οικείου Τμήματος ερευνούν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εικάζεται πως το συγκεκριμένο φέρετρο, το μήκος του οποίου μόλις που ξεπερνούσε το ενάμισι περίπου μέτρο πρέπει να κατασκευάστηκε πιθανότατα από κάποια ομάδα νεαρών προκειμένου να χρησιμοποιηθεί την περίοδο των Απόκρεω και αφού κάλυψε τις ανάγκες αυτών το πέταξαν στο προαναφερθέν σημείο όπου και βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής.
Το σίγουρο πάντως είναι πως ο εν λόγω Καλαμπακιώτης δύσκολα θα ξεχάσει αυτή την μακάβρια εικόνα που αντίκρισε και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.