«Τους αμφισβητεί έμπρακτα η κοινωνία» Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής

Μετά από σχεδόν τριάμιση χρόνια εξουσίας, όπου εφαρμόστηκαν τα πλέον απάνθρωπα φορολογικά μέτρα από τους μαθητευόμενους … Μάγους της σημερινής κυβέρνησης η Ελληνική κοινωνία αμφισβητεί έμπρακτα το κύρος, την αξιοπιστία και την πολιτική πορεία της Συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.
Έφεραν στην χώρα τον φορολογικό Μεσαίωνα. Ανέσυραν από τα συρτάρια τον …κεφαλικό φόρο της Τουρκοκρατίας. Κατέστρεψαν την Αγορά. Καταλήστεψαν όλες τις κοινωνικές τάξεις. Δεν υλοποίησαν καμία από τις προεκλογικές υποσχέσεις. Εξαπάτησαν τον Λαό και τον έκλεψαν την ψήφο, προκειμένου να ανέβουν στην εξουσία και να στήσουν το κράτος των «κολλητών» και των άσχετων αλλά με παχυλούς μισθούς.
Υπάρχει πρωτοφανής και έντονη αντιπαράθεση όχι μόνο με τα κόμματα της Αντιπολίτευσης αλλά και με τα Μ.Μ.Ε. Η εντεινόμενη ρήξη ακουμπάει το βάθρο της Χριστιανικής Πίστης, τον θεσμό της Δικαιοσύνης. Το Δόγμα «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας» ξανααναστήθηκε. Το διχαστικό «ή Εμείς ή Αυτοί» ζει και βασιλεύει. Οι κρατικές… πόρτες ανοίγουν μόνο για τα «παιδιά» του κομματικού Σωλήνα των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. Το ΕΣΥ έγινε ο …. Παράδεισος για προσλήψεις ημετέρων.


Η κοινωνική αντίδραση ξεκίνησε από την Λέσβο. Οι Βουλευτές και οι Υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. το 2015 αρνιόνταν να πάρουν τα κρατικά αυτοκίνητα και ταξίδευαν με Λεωφορεία, Τραίνα και Πλοία, για να δείξουν, στον φτωχό Λαό, πως τον… σκέπτονται. Τώρα γυρίζουν όλοι με κρατικές… Λιμουζίνες, που τις κρύβουν για να μην προκαλούν τους πάμφτωχους πλέον πολίτες. Κυκλοφορούσαν χωρίς την συνοδεία αστυνομικών, για να δείξουν πως είναι παιδιά του … Λαού. Τώρα είναι συνεχώς φρουρούμενοι από αστυνομικούς.
Σήμερα τα πράγματα αντιστράφηκαν. Με επτά διμοιρίες των ΜΑΤ και εκατοντάδες άλλους φύλακες πήγε στην Λέσβο ο Πρωθυπουργός. Γι’ αυτό που κατηγορούσε τον Σαμαρά, σήμερα τα κάνει ο ίδιος. Με κλειστά μαγαζιά και με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του Νησιού. Δεν θέλει κανένας ούτε να τον δει ούτε να τον ακούσει. Του γύριζαν όλοι την πλάτη και διώχνουν τους Βουλευτές από τις συγκεντρώσεις.
Η μαύρη τρύπα της Συγκυβέρνησης είναι γεγονός. Με κατασκευασμένα πυροτεχνήματα, με δήθεν … καθαρή έξοδο, με ολοκληρωτικές αντιλήψεις όπως  ή «Εμείς ή Αυτοί», με χειραγώγηση των Μ.Μ.Ε. και της Δικαιοσύνης. προσπαθεί να ξεπεράσει τις κοινωνικές αντιδράσεις, καλλιεργώντας την πόλωση και τον διχασμό.
Η αντιστροφή μέτρηση για τους Τσίπρα – Καμμένο άρχισε. Στην πραγματικότητα αποτελούν παρελθόν και φυσικά έχουν τελειώσει πολιτικά. Δεν τους εμπιστεύεται η κοινωνία. Είναι σε δυσαρμονία με το εκλογικό Σώμα. Είναι κυβέρνηση… Μειοψηφίας και δεν πρέπει να διαχειρισθεί σοβαρά θέματα Οικονομίας και Εξωτερικής πολιτικής. Δεν επιτρέπεται να ξανακόψουν κι άλλο τις συντάξεις και να κατεβάσουν το αφορολόγητο. Ο … φαύλος κύκλος της καταστροφής πρέπει να σταματήσει και αυτό θα γίνει με την προσφυγή στις κάλπες. Απαιτείται ΝΩΠΗ ΕΝΤΟΛΗ. Εκλογές, λοιπόν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ…!