Τελευταίες Ειδήσεις

Διασώστης στο Αγρίνιο ανάγκασε άκακο φίδι να τον δαγκώσει – Έκανε τα πάντα για να το πετύχει


Σε μπελάδες μπήκε ένα άκακο φίδι που είχε την τρομερή ατυχία να μπει σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Αγρίνιο.
Το συγκεκριμένο είδος ονομάζεται «Λαφιάτης του Ασκληπιού» και είναι τελείως ακίνδυνο. Αυτό βάλθηκε να ανατρέψει και ο διασώστης της Anima Wildlife.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο διασώστης έφτασε στο σημείο μαζί με την πυροσβεστική αλλά δυσκολεύτηκε να το βγάλει έξω γιατί το φίδι – σφιγκτήρας κρυβόταν.
Όμως, τελικά κατάφερε να το ξετρυπώσει. Αντί λοιπόν να το μεταφέρει αμέσως με ασφάλεια στο φυσικό του περιβάλλον, έκρινε σωστό πως είναι η κατάλληλη ώρα για «φροντιστήριο». 
Όπως θα δείτε και θα ακούσετε, ο έμπειρος διασώστης, εξηγεί στους γείτονες του φιδιού πως πρόκειται για «Λαφιάτη του Ασκληπιού», πως είναι το φίδι που παρατηρείται στο σήμα των φαρμακοποιών, και διάφορα άλλα που δεν ενδιέφεραν κανέναν.

Με λίγα λόγια, έκανε τα πάντα για να αναγκάσει το φίδι να πάρει… ανάποδες και να του πει «don’t try with me». Με στυλ «in your face m@%^» το τσαμπουκαλεμένο ερπετό αποκατέστησε τη φήμη του bad snake καταφέρνοντας στον διασώστη ξεγυρισμένη δαγκωνιά.
«Ασχολούμαι σε όλη τη ζωή μου. Μη φοβάστε. Δεν πειράζει με δάγκωσε, δεν είναι τίποτα», λέει ο διασώστης.
Όπως αναφέρει το Agriniopress.gr, μετά από μία δύσκολη μέρα, το φίδι «απελευθερώθηκε σε ασφαλές περιβάλλον για μια νέα αρχή».

Πηγή: Agriniopre

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.