Τελευταίες Ειδήσεις

¨Σώμα και Ταυτότητα¨ και ¨Κυκλοφοριακή Αγωγή ¨-Επιτυχές βιωματικό εργαστήρι στο Γυμνάσιο Οξύνειας



Αναμφίβολα σοφότεροι και πλουσιότεροι σε γνώσεις βγήκαν οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Οξύνειας από το βιωματικό εργαστήρι που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο τους.
Ειδικότερα στο Γυμνάσιο Οξύνειας, στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας ¨Σώμα και Ταυτότητα¨ και ¨Κυκλοφοριακή Αγωγή ¨, χθες Τρίτη οι μαθητές παρακολούθησαν δίωρο βιωματικό εργαστήρι από την κ. Σουλιώτη Αγορίτσα, εκπρόσωπο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων Τρικάλων, το οποίο πραγματεύτηκε  θέματα σχετικά με την πρόληψη των εξαρτήσεων - διαπροσωπικές σχέσεις -  αυτοεκτίμηση -  επικοινωνία.
Η κ. Αγορίτσα ανέπτυξε το θέμα της και έδωσε σημαντικά στοιχεία τα οποία προσέφεραν επί πλέον γνώσεις στα παιδιά ενώ αναπτύχθηκε και συζήτηση και δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς που τέθηκαν.

 Σημειώνεται τέλος ότι  Διευθυντής  κ. Χύτας Κωνσταντίνος και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαρίστησαν την κ. Σουλιώτη για την ενδιαφέρουσα προσέγγιση των παραπάνω θεμάτων καθώς και για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμα του σχολείου προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το βιωματικό εργαστήρι το οποίο ήταν πολύ χρήσιμο για τους μαθητές . 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.