Τελευταίες Ειδήσεις

Διακρίσεις του ΑΣ Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας




Με αρκετές και σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν στις αποσκευές τους οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας από την συμμετοχή τους στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νοκ Ντάουν.
Ειδικότερα το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ Λάρισας το κύπελλο KnockDownkarate, υπό την αιγίδα τις ΕΛΟΚ, με συμμετοχή 10 Συλλόγων διαφόρων στυλ καράτε που είναι επίσημα εγγεγραμμένοι στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε πανελλαδικά.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε κατηγορίες βαθμών και κιλών και οι αθλητές διαγωνίσθηκαν σε Κάτα και κούμιτε.
Ο Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 6 νέους αθλητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά και τα πήγαν αρκετά καλά διακρινόμενοι, αποκτώντας την ανάλογη εμπειρία αγώνων για την επόμενη συμμετοχής τους, που θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετική.
Αναλυτικά οι αθλητές που αγωνίσθηκαν και διακρίθηκαν είναι οι εξής:

Ειρήνη Μπλάνα: 2η θέση ΚΑΤΑ
Γκούτρα Μαριάννα: 3η θέση ΚΑΤΑ
Τούλας Νικόλαος: 2η θέση ΚΑΤΑ
Παπαδογιάννης Ευάγγελος: 3η θέση Κούμιτε
Γκιάτας Χαράλαμπος: 3η θέση Κούμιτε
Τάκος Στέργιος: 1η θέση Κούμιτε
Απόλυτα ικανοποιημένοι δήλωσαν ο προπονητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου τονίζοντας πως αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους οι αγωνιζόμενοι, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΝοκΝτάουν Καράτε και ευχήθηκαν  ανάλογες και καλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.