Τελευταίες Ειδήσεις

Κάρολος και Καμίλα αγνόησαν το βασιλικό πρωτόκολλο με αγκαλιές και χειραψίες


Το βασιλικό πρωτόκολλο καταπατήθηκε και στην Κρήτη αλλά δεν φαίνεται να ένοιαξε ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Κάρολο και την δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα που φαίνεται ότι χαίρονται με την ψυχή τους την επίσκεψή τους στην Ελλάδα. Η Καμίλα Πάρκερ δέχθηκε με μεγάλη χαρά την θερμή αγκαλιά ενεός πιτσιρικά που ούτε ήξερε, ούτε τον ένοιαζε το τι προστάζει το πρωτόκολλο που σύμφωνα με αυτό, δεν προβλέπονται… αγγίγματα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Επίσης τόσο ο Κάρολος όσο και η Καμίλα, πολύ ευδιάθετοι, «έσπασαν» ξανά το πρωτόκολλο και χαιρέτησαν κόσμο δια χειραψίας, ενώ αργότερα συμμετείχε στην παρασκευή φαγητού γευματων με ρίζες … στη μινωική Κρήτη, από αγνά, παραδοσιακά προϊόντα, ακολουθώντας συνταγές που χάνονται στα βάθη του χρόνου.



Τα τρία πιθάρια της φωτογραφίας περιείχαν φακές με σκόρδο, κόλιανδρο και μέλι, ενώ επίσης παρασκευάστηκαν:

Κοτόπουλο με σιδαμι σύκα και μέλι, Κοτόπουλο με αμπελόφυλλα και σύκα, Χοιρινό με πετιμέζι και αχλάδια, Χοιρινό με χοντρό και φασκόμηλο και αρνί με ξινό χοντρό.

Η Daily Mail μεταφέρει και σπαρταριστούς διαλόγους. Σύμφωνα, λοιπόν, με την Daily Mail, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με τον γάμο του γιου του, Πρίγκιπα Χάρι, με την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. «Είστε έτοιμος για τον γάμο;» ήταν η ερώτηση. Με τον Κάρολο να απαντά: «Είσαι ποτέ έτοιμος«;

Όμως οι χιουμοριστικοί διάλογοι δεν τελείωσαν εκεί. Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, κάποιος φώναξε στον Κάρολο: «Μεγαλειότατε, πώς είστε;» για να πάρει την εξής απάντηση: «Ακόμη ζωντανός«!

eleftherostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.