Τελευταίες Ειδήσεις

7ο ποδηλατικο BREVET ΠΑΛΑΜΑ




Εκκίνηση θα πάρει και φέτος στις 2 του Ιουνίου Ημέρα Σάββατο και ώρα 8π.μ. το 7ο ποδηλατικό BREVET ΠΑΛΑΜΑ (Δυτικής Θεσσαλίας). Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα καλούνται να διανύσουν την απόσταση των 200 χλμ. και συνολικής ανάβασης 1900 μ. σε λιγότερο από 13 ώρες και 30 λεπτά. Η μερικώς αλλαγμένη, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, διαδρομή θα φέρει τους ποδηλάτες που ξεκινάνε από τον Παλαμά και μετά από 80χλμ σχεδόν επίπεδα στην Καλαμπάκα. Εκεί, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποδήλατου, όπως έχει καθιερωθεί η επόμενη 3 Ιουνίου, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης, στην αίθουσα του Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Καλαμπάκας (INFOTOURIST), θα γίνει το 1ο control (τροφοδοσίας και υδροποσίας).

Οι ποδηλάτες θα αρχίσουν να καταφθάνουν στην πόλη της Καλαμπάκας μετά τις 10.30 π.μ. και μετά από ολιγόλεπτη στάση για να προμηθευτούν τα απαραίτητα, θα ξεκινήσουν για την ανάβαση (γύρο των Μετέωρων) συνεχίζοντας τη διαδρομή τους, η όποια περνάει από τη Θεόπετρα, θα ανηφορίσει για Κονισκό, Λίμνη Λογγά (2ο control), Πραιτώρι, Βλαχογιάννι, Μ. Ελευθεροχώρι, Γριζάνο, Φαρκαδώνα, τερματίζοντας στον Παλαμά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Καλαμπάκας που, στην προσπάθεια μας αυτή για μια άψογη διοργάνωση του BREVET, είναι αρωγός και υποστηρικτής, οργανώνοντας άρτια την τροφοδοσία που λαμβάνει μέρος στο control, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των αθλητών για καλό τερματισμό.
Εκ της διοργάνωσης BREVET ΠΑΛΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.