Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχής ο «3rd Meteora mtb race Vasilis Efstathiou»-Με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Καστρακίου



Με φόντο την πανέμορφη λίθινη πολιτεία των Μετεώρων και αφετηρία αλλά και τερματισμό την πλατεία Καστρακίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας «3rd Meteora mtb race Vasilis Efstathiou».
Η εκκίνηση δόθηκε στις 11:00  από την πλατεία Καστρακίου για τους πλέον των 350 αθλητών που συμμετείχαν στον αγώνα που συνδιοργάνωσαν ο ποδηλατικός Α.Σ Πηνειός η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Ενότητα Τρικάλων και ο Δήμος Καλαμπάκας.
Την ευχάριστη έκπήξη για τους φίλους του αθλήματος και τους διοργανωτές αποτέλεσε η συμμετοχή του Παγκόσμιου πρωταθλητή ορεινής ποδηλασίας marathon, Περικλή Ηλία.

Αθλητές από όλη την Ελλάδα κάθε ηλικίας έλαβαν μέρος στο αθλητικό γεγονός το οποίο έχει ανοδική πορεία και κάθε χρόνο οι συμμετοχές αυξάνουν με την φετινή διοργάνωση να στέφεται με απόλυτη επιτυχία.
Η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία του Καστρακίου και οι αθλητές κλήθηκαν να διασχίσουν διαδρομές των 18 χλμ και 33 χλμ ανάλογα με την κατηγορία συμμετοχής τους απολαμβάνοντας την μοναδικότητα τους αλλά και του τοπίου που όπως ομολογούσαν ήταν εκπληκτικό.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.