Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ(ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ) ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 30ης ΜΑΗ




Εργαζόμενη και  άνεργη, αυταπασχολούμενη της πόλης και της υπαίθρου
νέα μητέρα, φοιτήτρια, συνταξιούχε
Η Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας (ΟΓΕ) σε καλεί στον αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα στην εργασία, στη μητρότητα, στη δημιουργική ζωή.
Συμμετέχουμε όλες στην απεργία της 30ης Μάη δίνοντας τη δική μας αγωνιστική απάντηση στην πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που μας στερούν όλα αυτά που μας ανήκουν!!
Από κοντά ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕ
που επιδιώκουν να στοιχίσουν τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες πίσω από τους στόχους των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των μεγαλοξενοδόχων και των μεγαλεμπόρων. Τα “αιτήματα” που βάζουν για την 30η Μάη είναι κομμένα και ραμμένα στις απαιτήσεις των μονοπωλίων.


 Εργαζόμενη, άνεργη, αυτοαπασχολούμενη, αγρότισσα , νέα μητέρα, φοιτήτρια..
Δεν έχουμε άλλο δρόμο παρά να ενώσουμε τις φωνές μας στο δρόμο της αγωνιστικής διεκδίκησης για τα σύγχρονα δικαιώματά μας. Σπάμε τις αλυσίδες του φόβου, της απομόνωσης και της απογοήτευσης που μας κρατάει μακριά από την κοινωνική και συνδικαλιστική δράση!
Η συλλογική αγωνιστική μας δράση σε συμπόρευση με  εργατικά σωματεία, ενώσεις αυταπασχολουμένων,  αγροτικούς συλλόγους,  φοιτητικούς συλλόγους  αποτελεί τη μόνη διέξοδο για να βγούμε στο ξέφωτο μιας ζωής με δικαιώματα στην εργασία, στη μόρφωση, στη μητρότητα, στη δημιουργική ζωή.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ  ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 10ΠΜ

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.