Τελευταίες Ειδήσεις

100 Χρόνια ΚΚΕ- Μεγάλη εκδήλωση στα Τρίκαλα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο





Με κεντρικό σύνθημα “Μαζί μπορούμε να δώσουμε τη λύση! Εμπρός λαέ με το ΚΚΕ. Με τη δύναμή μας – Για το δίκιο μας”, το ΚΚΕ προγραμματίζει 100 εκδηλώσεις σε 100 πόλεις σε όλη την Ελλάδα μέσα στο 2018 που είναι το έτος συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος.

                    “Το ΚΚΕ έρχεται από πολύ μακριά και πάει πολύ μακριά, γιατί είναι υπόθεση του προλεταριάτου, ο κομμουνισμός, είναι η πιο καθολικά ανθρώπινη, η βαθύτερη, η πιο πλατιά”
                      Οι εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν στο τέλος του έτους «έρχονται να φωτίσουν τη λύση που προτείνει το ΚΚΕ στη σημερινή βαρβαρότητα. Έρχονται να αναδείξουν τη νέα προοπτική, το σοσιαλισμό, ενάντια σε ένα ξεπερασμένο σύστημα, τον καπιταλισμό, που στον 21ο αιώνα παρά τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας καταδικάζει τους εργαζόμενους, τους λαούς να ζουν με τον εφιάλτη της ανεργίας, της φτώχειας, των πολέμων. Παίρνει πίσω δικαιώματα δεκαετιών που κατακτήθηκαν με αγώνες και αίμα».


Στο πλαίσιο αυτό η Τ.Ο. Τρικάλων του ΚΚΕ πραγματοποιεί μεγάλη εκδήλωση την

 Πέμπτη 17 Μάη 2018 και ώρα 8.00 μ.μ.
στο Χώρο των Παλιών Φυλακών Τρικάλων.

 Θέμα της εκδήλωσης “Η όξυνση των ανταγωνισμών στην περιοχή, η συμμετοχή της αστικής τάξης της χώρας για τη στρατηγική της αναβάθμιση και ο κίνδυνος εμπλοκής σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Η στάση του εργατικού και λαϊκού κινήματος”.

                    Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

                    Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ποιητικό και μουσικό αφιέρωμα στη φιλία των λαών και στον μεγάλο Τούρκο κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.