Τελευταίες Ειδήσεις

Oργισμένη αντίδραση αντίδραση Μιχαλάκη για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


Την οργισμένη αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη προκαλούν τα σενάρια που διαρρέουν στον τύπο και αφορούν στις αλλαγές που κυοφορούνται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, μετά τις συνέργειες του τελευταίου με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
«Σύμφωνα με δημοσιεύματα το Νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εμπλουτίζεται με δύο (2) νέες Σχολές και δεκαέξι (16) νέα Τμήματα εκ των οποίων ούτε ένα δεν φέρεται να ιδρύεται στην πόλη μας. Ως φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης εκφράζουμε την έντονη αντίθεση και δυσαρέσκειά μας στα κυοφορούμενα σενάρια που εμφανίζουν όλες τις πρωτεύουσες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την πόλη της Λαμίας να ενισχύονται από την παρουσία της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πλην των Τρικάλων.
Καλούμε όλους τους φορείς και κυρίως τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού μας να αντιδράσουν στην κατάφορη αδικία που συντελείται σε βάρος των Τρικάλων. Τα Τρίκαλα έχουν αγωνιστεί για την παρουσία του Πανεπιστημίου, έχουν επενδύσει και απαιτούν να μην εξαιρεθούν από τα αναπτυξιακά σχέδια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας», δήλωσε ο κ. Μιχαλάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.