Τελευταίες Ειδήσεις

Βυθίστηκε στο πένθος το Μορφοβούνι Kαρδίτσας για τον χαμό του άτυχου πιλότου



Βυθίστηκε στο πένθος το Μορφοβούνι Kαρδίτσας για τον χαμό του άτυχου πιλότου
Βαθιά θλίψη και οδύνη σκόρπισε το μεσημέρι της Πέμπτης στη μικρή κοινωνία του Μορφοβουνίου Καρδίτσας η είδηση του θανάτου του σμηναγού, Γεώργιου Μπαλταδώρου, κυβερνήτη του αεροσκάφους που κατέπεσε βορειοανατολικά της νήσου Σκύρου.
Ο κυβερνήτης του μονοθέσιου αεροσκάφους M2000-5 της 114ΠΜ/331Μ, καταγόταν από το μικρό χωριό της Καρδίτσας, το οποίο βυθίστηκε στο πένθος από τον απρόσμενο χαμό του.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο αδελφός του 34χρονου κυβερνήτη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους δεν βρίσκεται στη ζωή, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας που χτύπησε την οικογένεια και τον Γιώργο τους.
Στο προφίλ, που διατηρούσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δεσπόζει μια φωτογραφία με Μιράζ η οποία έχει δεχθεί τα σχόλια φίλων του στο facebook, ενώ πολλοί από αυτούς είναι και αυτοί «ιπτάμενοι». Επίσης υπάρχει άλλη μία φωτογραφία από ανέμελες διακοπές του αδικοχαμένου πιλότου.
Φίλοι και συγγενείς μιλούν για ένα έμπειρο κυβερνήτη, έναν φιλότιμο και γελαστό νέο, που διακρινόταν για την αγάπη του για τα αεροπλάνα και την Πολεμική Αεροπορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.