Τελευταίες Ειδήσεις

H “Valia Calda” στην Καλαμπάκα-Εγκαινιάστηκε το νέο Εστιατόριο

Αποτελεί πλέον πραγματικότητα για την Καλαμπάκα η οποία απέκτησε τη δική της “Valia Calda” το νέο θεματικό εστιατόριο που εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου παρουσία συγγενών, φίλων και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων και θα χαρίζει στο εξής μοναδικές στιγμές γαστρονομικής απόλαυσης και γεύσης...

Έτσι με μεγάλη χαρά η διεύθυνση και το προσωπικό του νέου εστιατορίου της Καλαμπάκας «Βάλια Κάλντα» ετοίμασε για το βράδυ του Σαββάτου τα λαμπερά εγκαίνιά ενός υπέροχου χώρου και υποδέχθηκε συγγενείς,  φίλους αλλά και την εκλεκτή πελατεία του.
Το  “Valia Calda” είναι ένα θεματικό εστιατόριο και αποτελεί μία νέα πρόταση στο χώρο της εστίασης για την Καλαμπάκα και την ευρύτερη περιοχή, δεδομένου ότι ο βασικός κορμός των γεύσεων και των προτάσεων της κουζίνας του βασίζεται στη βλάχικη κουλτούρα μαγειρικής των ορεινών χωριών της περιοχής μας, ενώ έχει και έντονες γευστικές επιρροές από την μοναστηριακή κοινότητα των Μετεώρων.

Βασικό μέλημα των υπευθύνων του θεματικού εστιατορίου «Βάλια Κάλντα» ήταν η προέλευση και προμήθεια των πρώτων υλών να προέρχεται από παραγωγούς της περιοχής μας.
Ομοίως και η κάβα του εστιατορίου περιλαμβάνει προϊόντα από επαγγελματίες του νομού μας, προκειμένου να στηρίζεται η τοπική οικονομία και να προβάλλονται και προωθούνται τα εξαιρετικά τοπικά μας προϊόντα.




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
«ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ»
Τρικάλων 91 (πλατεία Αγιάν) ~ Καλαμπάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.